Tottenham Chelsea maçı canlı şifresiz izle! Selçuksport Tottenham Chelsea maçı taraftarium canlı izleme linki

Tottenham Chelsea maçı canlı şifresiz izle! Selçuksport Tottenham Chelsea maçı taraftarium canlı izleme linki. Premier Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bugün Tottenham, Hotspur Stadyumu’nda Chelsea’yi konuk ediyor.

Tottenham Chelsea maçı canlı şifresiz izle

İngiltere Premier Lig’in 25. haftasında Tottenham ile Chelsea karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi Stuart Attwell ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu Tottenham – Chelsea karşılaşması beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor.

TOTTENHAM – CHELSEA MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Tottenham Chelsea maçı canlı şifresiz izle! Selçuksport Tottenham Chelsea maçı taraftarium canlı izleme linki

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların sporseverlerin keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

Öne çıkan detaylar

Yeni stadında Chelsea’yi konuk ettiği üç Premier Lig maçını gol atamadan kaybeden Tottenham, daha önceki 13 karşılaşmada sadece iki yenilgi almıştı (6G 5B).

Tottenham’a konuk olduğu son üç lig maçını kazanan Chelsea, bu deplasmanda üst üste dört galibiyet almayı başaran üçüncü takım olmak istiyor (diğerleri Manchester United ve Arsenal).

Evinde oynadığı son iki Premier Lig maçını gol yemeden kazanan Tottenham, Nisan 2019’dan bu yana bu şekilde üst üste üç galibiyet alamıyor.

Bu sezon Chelsea ile oynadıkları Premier Lig maçında birer gol atan Harry Kane ve Pierre-Emile Hojbjerg (2-2), Gary Lineker’den (1990/91) bu yana aynı sezondaki iki derbide de fileleri havalandıran ilk Tottenham oyuncuları olabilir.

Bu sezon Premier Lig’de top taşımalar sonrası Dejan Kulusevski’den (4) daha fazla asist yapan tek oyuncu Kevin De Bruyne (5).

Exit mobile version