Tottenham Manchester United maç özeti izle goller ve geniş özet

Tottenham Manchester United maç özeti izle goller ve geniş özet

Tottenham Manchester United maç özeti izle goller ve geniş özet videosu. Tottenham takımı, geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de St. James Park’ta Newcastle United’a konuk oldu ve 6-1 mağlup oldu. İlk 20 dakika içinde kalesinde beş gol gören Tottenham, yarım saat içinde maçtan çekildi diyebiliriz.

Tottenham Manchester United maç özeti izle

Büyük çekişmeye sahne olan maç 2-2 beraberlikle noktalandı. Konuk takım Manchester United uzun maçı önde götürse de Tottenham beraberliği yakalamayı başardı.

Kırmızılar henüz 7. Dakikada Jadon Sancho ile gol perdesini açtı.

İlk yarıya bir gol daha sığdıran Manchester United dakikalar 44’ü gösterirken bu kez Rashford ile fileleri sarstı ve devreyi 2-0 önde kapattı.

Tottenham ikinci yarıda adeta küllerinden doğdu. Porro ile 56’da farkı bire indiren ev sahibi, 79. Dakikada Son Heung-min’in golüyle bir anda 2-2 beraberliği yakaladı.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve haftanın en önemli maçı 2-2 eşitlikle sonlandı.

İkinci yarıda, golcüleri Kane’in attığı tek gol ile biraz toparlandılar. Ancak, ilk dört sıraya girmeleri için umutları iyice azaldı ve bu hafta Manchester United’ı ağırlayacaklar. Eğer bu maçta kaybederlerse, ilk dört umutları tamamen kaybolabilir. Tottenham’ın kadrosunda, karşılaşmadan önce Rodrigo Bentancur, Hugo Lloris, Ben Davies ve Ryan Sessegnon sakatlıkları devam ediyor.

Manchester United Finale Kaldı

Geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de maç yapmayan Manchester United, FA Cup yarı finalinde Brighton’a karşı penaltı atışları sonucu kazandı ve finale yükseldi. FA Cup finalinde ise Manchester City ile karşılaşacaklar. Erik ten Hag’ın ekibi, son haftalarda üst üste galibiyetler alarak, son maçta Nottingham Forest’ı deplasmanda 2-0 mağlup etti.

Son üç maçlarını da kazanan Manchester United, ilk dört umutlarını koruyor. Bu hafta ise Tottenham’a karşı deplasmanda üç puan arayacaklar. Manchester United’ın kadrosunda, maç öncesinde Alejandro Garnacho, Lisandro Martinez, Raphael Varane ve Bruno Fernandes sakatlıkları bulunuyor.

Exit mobile version