Tottenham Nottingham Forest maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium Selçuksport Golvartv canlı şifresiz izleme linki

Tottenham Nottingham Forest maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium Selçuksport Golvartv canlı şifresiz izleme linki. Premier Lig’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bugün Tottenham, Hotspur Stadyumu’nda Nottingham Forest’ı konuk ediyor.

Tottenham Nottingham Forest maçı canlı şifresiz izle

İngiltere Premier Lig’in 27. Haftasında Tottenham ile Nottingham Forest karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi Craig Pawson ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu müsabaka beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor.

TOTTENHAM – NOTTİNGHAM FOREST MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Tottenham Nottingham Forest maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium Selçuksport Golvartv canlı şifresiz izleme linki

Öne çıkan detaylar

Nottingham Forest ile oynadığı son üç lig maçını kazanan Tottenham, üst üste dört galibiyeti en son Ağustos 1963-Aralık 1964 arasında aldı.

Tottenham’a konuk olduğu son dört lig maçının üçünü kazanan Nottingham Forest, rakibini Kasım 1998’den bu yana ilk kez ziyaret edecek.

Premier Lig’e o sezon yükselen takımları konuk ettiği son 31 maçın 28’ini kazanan Tottenham (2B 1M), bu süreçtekini tek mağlubiyetini 2018/19 sezonunda iç saha karşılaşmalarını Wembley’de oynadığı dönemde Wolves karşısında aldı.

Premier Lig’in 2022/23 sezonunda oyuna sonradan girdiği üç maçta çektiği beş şutun dördünü gole çeviren Heung-min Son (%80), ilk 11 çıktığı 21 karşılaşmadaki 51 şutunun sadece birini gole dönüştürebildi (yüzde 2).

Bu sezon Premier Lig’de en fazla golde pay sahibi olan Nottingham Forest oyuncusu olan Brennan Johnson (7 gol & 2 asist), bu katkıların yedisini 2023 senesinde görev yaptığı dokuz karşılaşmada kaydetti (5 gol & 2 asist).

Tottenham Nottingham Forest maçı iddaa oranları

Tottenham: 1.27

Nottingham Forest: 6.23

Beraberlik: 3.91

Exit mobile version