Tottenham West Ham maçı şifresiz canlı izle! Taraftarium24 Tottenham West Ham maçı canlı şelçuksport izleme linki

Tottenham West Ham maçı şifresiz canlı izle! Taraftarium24 Tottenham West Ham maçı canlı şelçuksport izleme linki. Premier Lig’de kıyasıya rekabet devam ediyor. Bugün Tottenham, Hotspur Stadyumu’nda West Ham’ı konuk ediyor.

Tottenham West Ham maçı şifresiz canlı izle

İngiltere Premier Lig’in 24. haftasında Tottenham ile West Ham karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi, tecrübeli hakem Michael Oliver ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu Tottenham – West Ham karşılaşması beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor.

TOTTENHAM – WEST HAM MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Tottenham West Ham maçı şifresiz canlı izle! Taraftarium24 Tottenham West Ham maçı canlı şelçuksport izleme linki

Tottenham ile West Ham bugün 125. kez karşı karşıya geliyor. Geride kalan 124 karşılaşmanın 54’ünü Tottenham kazanırken, 43’ünü West Ham United kazandı. İki takım arasındaki 27 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

Öne çıkan detaylar

Premier Lig’de West Ham’ı ağırladığı son 10 maçın sadece birinde kalesini gole kapatan Tottenham (5G 3B 2M), daha önceki beş karşılaşmada rakibine gol şansı tanımamıştı.

West Ham, Premier Lig’de boy gösterdiği son sekiz sezonun sadece birinde Tottenham ile karşılaştığı iki karşılaşmadan da puan çıkardı (2020/21).

Bu sezon Premier Lig’de attığı gollerin en az bölümünü maçların ilk yarısında kaydeden takım Tottenham (%36; 15/42). Karşılaşmaların ilk devrelerinde Tottenham’dan (18) daha fazla gol yiyen sadece iki ekip bulunuyor: Southampton (20) & Bournemouth (24).

Bu sezon Premier Lig’de korner golü yemeyen tek takım West Ham; Tottenham ise bu şekilde en fazla gol atan ekip konumunda (11).

Bu sezon Premier Lig’de en fazla maçta açılış (7) ya da galibiyet (8) golünü atan isim Tottenham santrforu Harry Kane.

Exit mobile version