Trabzonspor Ankaragücü maç özeti izle 2-0 goller ve geniş özet izle

Trabzonspor Ankaragücü maç özeti izle 2-0 goller ve geniş özet izle

Trabzonspor Ankaragücü maç özeti izle 2-0 goller ve geniş özet izle. Trabzonspor, Süper Lig’in 33. haftasında evinde Ankaragücü’nü Umut Bozok’un 2 golüyle 2-0 mağlup etti. Trabzonspor Teknik Direktörü Bjelica, takımıyla ilk galibiyetini aldı. Ankaragücü’nde Stelios Kitsiou ve teknik direktör Tolunay Kafkas, kırmızı kart görerek Antalyaspor maçında forma giyemeyecekler. Maçta ilk yarı Trabzonspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda Umut Bozok bir gol daha atarak skoru 2-0 yaptı ve Trabzonspor 3 puanı hanesine yazdırdı.

Trabzonspor Ankaragücü maç özeti izle 2-0

Trabzonspor, Süper Lig’in 33. haftasında evinde Ankaragücü’nü konuk etti. Bu karşılaşma her iki takım açısından da oldukça önemliydi. Trabzonspor, son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla Avrupa kupalarına katılma şansını yitirme tehlikesiyle karşı karşıyaydı. Ankaragücü ise küme düşme hattından uzaklaşmak için puan ya da puanlar almak istiyordu.

Maça hızlı başlayan Trabzonspor, 8. dakikada Doğucan Haspolat’ın sarı kart görmesiyle başladı. Ancak henüz 10. dakikada Ankaragücü’nde Stelios Kitsiou’nun Marek Hamsik’in ayağına basması sonrasında hakem Erkan Özdamar, Kitsiou’ya direkt kırmızı kart gösterdi. Kitsiou’nun kırmızı kartına itiraz eden Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas da kırmızı kart ile oyun dışına gönderildi. Bu kartlar, Kitsiou ve Kafkas’ın Antalyaspor karşısında forma giyemeyecekleri anlamına geliyor.

İlk yarı boyunca Trabzonspor, rakibine baskın gelmeye çalıştı. 38. dakikada Bardhi’nin ceza sahası yayı üzerinden vuruşunda top üstten auta çıktı. Ancak 45+1. dakikada Trabzonspor, Umut Bozok’un attığı golle 1-0 öne geçti. Bartra’nın ceza sahası içine yerden gönderdiği topu önüne alan Umut Bozok, penaltı hoktasına yakın yerden vuruş yaptı ve top kaleci Gökhan’ın sağından ağlara gitti. İlk yarı Trabzonspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda da Trabzonspor, oyunun kontrolünü elinde tutmaya devam etti. 48. dakikada Ankaragücü’nde Taylan Antalyalı sarı kart gördü. Sonrasında 62. dakikada Trabzonspor, Umut Bozok ile bir gol daha bularak skoru 2-0’a taşıdı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Trabzonspor, Ankaragücü’nü 2-0 mağlup etti.

Bu sonuçla birlikte Trabzonspor, ligdeki 5 maçlık yenilgi serisine son verdi ve ligde 48 puanla 7. sıraya yükseldi. Ankaragücü ise 35 puanla alt sıralarda yer almayı sürdürüyor.

Exit mobile version