Trabzonspor gol olup yağdı: 5-1

Trabzonspor, Süper Lig'in 37. haftasında Alanyaspor'u konuk etti. Karagümrük ve Giresun maçlarıyla seri yapan Fırtına, Akdeniz ekibini de yenerek bu sezon ilk kez 3'te 3 yaptı. İlki getiren 5-1'lik bol gollü galibiyette de sayıları; Trezeguet, Hamsik (pen.), Bakasetas, Larsen ve Umut Bozok attı. Alanya'nın tek golü Umut Güneş'ten geldi.

Trabzonspor, Süper Lig’in 37. haftasında Alanyaspor’u ağırladı. Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından Karagümrük ve Giresunspor’u mağlup ederek çıkışa geçen Bordo Mavililer, Alanya engelini de geçmeyi başardı. Mücadeleye kötü başlayan ve 14’te Umut Güneş’in golüyle 1-0 geriye düşen Karadeniz devi bu dakikadan sonra adeta uyandı.

Alanya’da Fatih atıldı!

18’de Trezeguet skora dengeyi getirdi, 20’de ilginç bir pozisyon yaşandı. Fatih Aksoy, Umut’u ceza sahası indirdi, yaklaşık 4 dakika süren VAR kontrolü sonrasında hakem beyaz noktayı gösterdi ve Fatih’i kırmızı kartla oyundan attı.

Trabzonspor gol olup yağdı: 5-1Hamsik golle veda etti

24’te penaltıdan Marek Hamsik sahneye çıktı. Sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklayan ve son kez Akyazı’da taraftarı önüne çıkan Slovak süperstar golle veda etti. 32’de Anastasios Bakasetas adeta güdümlü füze gönderdi, 35’te Larsen dönen topu tamamlayınca skor bir anda 4-1’e geldi.

Son gol Umut’tan

5 golün çıktığı ilk yarının ardından ikinci yarıdaki futbol merak ediliyordu. İlk devreye göre daha temposuz bir ikinci 45 oynansa da 58’de Umut Bozok fileleri sarstı. Bu dakikanın ardından zaman zaman karşılıklı pozisyonlar oldu ancak karşılaşmadan başka gol sesi çıkmayınca mücadeleyi Trabzonspor 5-1 kazandı.

Exit mobile version