Trabzonspor’un yeni transferleri Orsic ve Fernandez şehre geldi

Trabzonspor'un yeni transferleri Hırvat oyuncu Mislav Orsic ve İspanyol stoper Joaquin Fernandez, Trabzon Havalimanına indi.

Trabzonspor’un yeni transferleri Orsic ve Fernandez şehre geldi

Trabzonspor’un yeni transferleri Mislav Orsic ve Joaquin Fernandez, İstanbul’daki sağlık kontrolünün ardından Trabzon’a geldi. Havalimanında taraftarların yoğun ilgisiyle karşılanan iki transfer, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İki oyuncu yarın (Cuma) topbaşı yapacak olan Trabzonspor’un antrenmanına çıkacak.

ORSIC: HOCAMIZIN ETKİSİ VAR

Orsic yaptığı açıklamada, ‘’Taraftarlara öncelikle bu sıcak karşılaşma için teşekkür etmek istiyorum. Buradan olamaktan mutluyum. Umarım çok iyi sezon geçireceğiz birlikte. Hocamızla beraber çalışmıştık zaten. Bu kararı almamda hocamızın etkisi var. Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte olmaktan mutluyum. Doğrusu söylemek gerekirse şehirle alakalı çok soru sormadım. Ufak detayları konuştuk. Ben burada olmaktan mutluyum. Ben buraya futbol oynamaya geldim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya geldim. Muhtemelen 99 numarayı giyeceğim. Uğurlu rakamım diyebiliriz. Türkçe’yi öğrenmeye çalışacağız” dedi.

FERNANDEZ: SÜREÇ HIZLI GELİŞTİ

Joaquin Fernandez ise “Trabzonspor’a geldiğim için çok mutluyum, bir an önce oynamak için sabırsızlanıyorum. Süreç çok hızlı gelişti, hocamızla ve daha önce burada oynamış isimlerle konuştum. Kutlamaları gördüm, tekrar yaşamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version