TRT Spor canlı izle! İtalya Kupası Juventus Lazio maçı canlı kesintisiz izle

TRT Spor canlı izle! İtalya Kupası Juventus Lazio maçı canlı kesintisiz izle

TRT Spor canlı izle! İtalya Kupası Juventus Lazio maçı canlı kesintisiz izle. İtalya Kupası’nda heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam Juventus, Allianz Stadyumu’nda Lazio’yu konuk ediyor.

TRT Spor canlı izle

İtalya Kupası’nda çeyrek finale gelindi. Bu gece Juventus ile Lazio karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadeleyi Fabio Maresca ve yardımcıları yönetiyor. Juventus – Lazio maçı TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanıyor.

JUVENTUS – LAZİO MAÇINI TRT SPOR’DAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Juventus ile Lazio bu akşam 72. kez karşı karşıya geliyor. Geride kalan 71 karşılaşmanın 39’unu Juventus kazanırken 17’sini Lazio kazandı. İkili arasında 15 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

Turnuvaya son 16 turunda katılan Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, Monza’yı 2-1 yenerek çeyrek finale kalmıştı. 14 kez ile bu kupayı en çok kazanan takım olan Juventus, son olarak 2021 yılında mutlu sona ulaşmıştı.

Organizasyona son 16 turunda dahil olan Maurizio Sarri’nin öğrencileri, Bologna’yı elemeyi başarmıştı. Turnuvayı 7 kez kazanan mavi beyazlılar, 2019 yılındaki finalde Juventus’u yenerek kupaya uzanmıştı.

Juventus Lazio maçı iddaa oranları

Juventus: 1.94

Lazio: 2.95

Beraberlik: 2.88

Exit mobile version