Türk Hava Yolları Galatasaray voleybol şifresiz canlı maç izle

Türk Hava Yolları Galatasaray voleybol şifresiz canlı maç izle

Türk Hava Yolları Galatasaray voleybol şifresiz canlı maç izle. Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımımız, Misli.com Sultanlar Ligi’nin 25. haftasında Türk Hava Yolları ekibini konuk edecek.

Maç ne zaman saat kaçta?

18 Nisan 2023 Salı günü oynanacak olan mücadele, saat 18.00’de Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda başlayacak. İki takım arasındaki ilk mücadele 3-2 Galatasaray HDI Sigorta’nın lehine sonuçlandı. Galatasaray HDI Sigorta, geçtiğimiz hafta PTT ekibini 3-0 yendi ve ligde beşinci sırada yer alırken, Türk Hava Yolları ise dördüncü sıradaki 52 puanı ile bulunuyor. Maç, Misli.com Mobil ve Misli TV YouTube hesabından canlı olarak yayınlanacak.

Türk Hava Yolları Galatasaray voleybol şifresiz canlı maç izle

İki takım arasındaki ilk mücadele, ligin ilk devresinde 3-2 Galatasaray HDI Sigorta’nın lehine sonuçlandı.

Galatasaray HDI Sigorta, geçtiğimiz hafta PTT ekibini 3-0 yendi ve ligde beşinci sırada yer alırken, Türk Hava Yolları ise dördüncü sıradaki 52 puanı ile bulunuyor. Bu mücadele, Türk Hava Yolları’nın liderliğini koruması ve Galatasaray HDI Sigorta’nın yükselmeye devam etmesi için çok önemlidir.

Maç, Misli.com Mobil ve Misli TV YouTube hesabından canlı olarak yayınlanacak. Voleybol sevenler için harika bir fırsat olacak ve her iki takımın da müthiş performanslarını izleyebilme şansı sunacak. Ayrıca, iki takım arasındaki rekabet ve mücadele dolu atmosfer de unutulmaz bir deneyim sunacak.

Regenerate response
Exit mobile version