Türkiye Çekya maçı canlı izle! TRT Spor Türkiye Çek Cumhuriyeti hazırlık maçı izle

Türkiye Çekya maçı canlı izle! TRT Spor Türkiye Çek Cumhuriyeti hazırlık maçı izle. Hız kesmeden devam eden hazırlık maçlarında bugün A Milli Takımı’mız Çekya’yı konuk ediyor. Karşılaşma ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye Çekya maçı canlı izle! TRT Spor Türkiye Çekya hazırlık maçı izle. Hız kesmeden devam eden hazırlık maçlarında bugün A Milli Takımı’mız Çekya’yı konuk ediyor. Karşılaşma ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye Çekya maçı canlı izle 

Şifresiz canlı futbol maçı izlemenin ücretsiz bazı yolları vardı. Neden pahalı kablolu paketler için ödeme yapasınız ki? Bunu yapmanın birkaç yolu vardır.

Şifresiz canlı futbol maçı izle'yi çevrimiçi olarak ücretsiz izlemenin birkaç yolu vardır. Kablolu paketlere bir servet harcamadan en sevdiğiniz şifresiz canlı futbol maçı izle maçlarının keyfini çıkarabilirsiniz.

Türkiye Çekya maçı canlı izle! TRT Spor Türkiye Çek Cumhuriyeti hazırlık maçı izle

Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda gerçekleşen karşılaşma saat 20.00’da TRT1 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşmayı İskoç hakem William Collum yönetiyor. En son EURO 2016’da maç yapan iki takım arasındaki müsabakayı Türkiye, 2-0 kazanmıştı. 

Türkiye Çekya son durum

İkili arsındaki müsabakalardan 4 tanesini Türkiye kazanırken, 5 tanesini de Çekya kazandı. Karşılaşmanın 1 tanesi de beraberlikle sonuçlandı. İki takım daha önce 10 kez karşı karşıya geldi.

İlk 11'ler

TÜRKİYE: Doğan Alemdar, Samet Akaydın, Ozan Kabak, Çağlar, Onur Bulut, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, Eren Elmalı, Cengiz Ünder, Enes Ünal, Doğukan Sinik.

ÇEKYA: Pavlenka, Coufal, Zima, Brabec, Mateju, Soucek, Kral, Cerny, Barak, Zmrhal, Pekhart

Türkiye Çekya maçı iddia oranları

Türkiye: 1.95
Çekya:2.86
Beraberlik: 2.95

19 Kasım 2022 dostluk maçında Türkiye – Çek Cumhuriyeti karşılaşıyor. Maçın canlı yayınını, yayın bilgilerini, çevrimiçi skoru, tahminleri, TV kanalını, kadro ön izlemesini ve sonuç güncellemelerini takip edin.

Çek Cumhuriyeti oyuncusu Mojmír Chytil, milli takım için gol atmaya devam etmek isteyecek, Faroe Adaları'na karşı üç gol attı ve çetelesine eklemek isteyecek.

Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı nasıl canlı izlenir?

Türkiye – Çek Cumhuriyeti maçı Star+ Uygulaması'ndaki canlı yayınlardan izlenebilir. Maçı çevrimiçi olarak canlı izlemek istiyorsanız, VAVEL USA en iyi seçeneğinizdir.

Türkiye maç öncesi son durum

Türkiye Teknik Direktörü Stefan Kuntz basına açıklama yaparak, “Farklı oyun anlayışına sahip iyi oyuncuları takımımıza katabilmemizin ana nedenlerinden biri Türk takımlarının bu sezonki başarısıdır. Genç oyuncular için denge çok önemli. Sahada deneyimli oyuncularla oynamaları onlar için daha iyi olabilir.” Dedi.

Çek Cumhuriyeti maç öncesi açıklamaları

Çek Cumhuriyeti teknik direktörü Jaroslav Silhavy maç öncesinde şunları söyledi: “Mojmir'i bir süredir şahsen tanıyorum. Başarılıydı. A'da ilk maçına çıkan ve üç gol atan çok az oyuncu var. Onun için çok iyi çalıştı ve buluşmaya katkıda bulundu. Tüm yetenekli gençler daha iyi bir yabancı lige girerlerse fayda sağlayacaklar. Bu bizim için de bir avantaj çünkü Avrupa ile daha karşılaştırılabilir olacaklar.”

Maçın başlama saati (Ülkelere göre)

19 Kasım 2022'de birçok ülkede Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçının başlama saati:

Arjantin: 13:00 saat

Bolivya: 12:00 öğlen

Brezilya: 13:00 saat

Şili: 13:00 saat

Kolombiya: 11:00

Ekvador: 11:00

İspanya: 17:00 saat

Amerika Birleşik Devletleri: 11:00 PT ve 13:00 ET

Meksika: 11:00

Paraguay: 11:00

Peru: 13:00 saat

Uruguay: 13:00 saat

Venezuela: 12:00 öğlen

Exit mobile version