Türkiye Galler maçı şifresiz canlı maç izle! TRT 1 canlı maç ekranı

Türkiye Galler maçı şifresiz canlı maç izle! TRT 1 canlı maç ekranı

Türkiye Galler maçı şifresiz canlı maç izle! TRT 1 canlı maç ekranı sizlerle. Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri’nde Galler ile önemli bir maça çıkacak. Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nda Galler’i ağırlayacak. Maç, 19 Haziran Pazartesi günü Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda gerçekleşecek. Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve Türkiye – Galler maçı TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Türkiye Galler maçı şifresiz canlı maç izle

Maçı İtalya Futbol Federasyonu’ndan hakem Fabio Maresca yönetecek. Yardımcı hakemlik görevlerini Daniele Bindoni ve Alberto Tegoni üstlenecek, dördüncü hakemlik ise Luca Massimi tarafından yapılacak.

Türkiye Milli Futbol Takımı’nda sağ arka adalesinde sakatlık bulunan Çağlar Söyüncü, aday kadrodan çıkarılmış durumda. Ancak milli takımın diğer oyuncuları, mücadele etmek için sahada olacaklar.

D Grubu’nda lider durumda bulunan Türkiye, 6 puanla yoluna devam ediyor. Bir maçı eksik olan Hırvatistan ise 4 puanla ikinci sıradadır. Aynı puana sahip olan Galler ise averajla üçüncü sırayı işgal ediyor. Dördüncü sıradaki Ermenistan’ın 3, son sıradaki Letonya’nın ise henüz puanı bulunmamaktadır.

EURO 2024’ün grup aşaması, 16-21 Kasım 2023 tarihleri arasında oynanacak maçlarla sona erecek. Toplam 20 takımın katılacağı turnuvaya, her gruptan ilk 2 sırayı alan takımlar katılma hakkı elde edecektir.

Türkiye ve Galler’in ilk 11’leri:

Türkiye: Mert, Zeki, Merih, Abdülkerim, Ferdi, Hakan, Orkun, Salih Özcan, Cengiz, Kerem, Barış Alper
Galler: Ward, Roberts, Mepham, Rodon, Williams, Ampadu, Ramsey, Wilson, Johnson, James, Morrell

Türkiye’nin bu önemli maçta başarılı olması ve EURO 2024’e katılma hedefine doğru ilerlemesi temennisiyle, heyecan dolu bir müsabaka olmasını dileriz.

Exit mobile version