Türkiye Kupası: Alanyaspor Kütahyaspor maç özeti ve goller 4-1

Türkiye Kupası: Alanyaspor Kütahyaspor maç özeti ve goller 4-1

Ziraat Türkiye Kupası’ndaki maç tam bir gol sağanağına sahne oldu. Alanyaspor 90 dakikaya tam 4 gol birden sığdırdı. Kütahyaspor takımını 4-1 yenen Alanya kupada yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Alanyaspor – Kütahyaspor Maç Özeti

Türkiye Kupası’nda heyecan Üçüncü Tur maçlarıyla devam ediyor. Bu kapsamda Alanyaspor, kendi evinde Kütahyaspor’u ağırladı. Maçın sonucu ev sahibi Alanyaspor’un 4-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

Maçın 27. dakikasında Pione Sisto, Alanyaspor’u 1-0 öne geçiren golü attı. Bu golün ardından ev sahibi takımın moral bulduğu gözlendi. 34. dakikada Nicolas Janvier’in attığı golle fark ikiye çıktı. İlk yarının sonlarına doğru, 43. dakikada Anderson skoru 3-0’a taşıdı.

İkinci yarıda Kütahyaspor, 63. dakikada Berkant Şahin Kök’ün attığı golle umutlandı ve skoru 3-1’e taşıdı. Ancak Alanyaspor, 80. dakikada tekrar Anderson’un attığı golle farkı yeniden üçe çıkardı ve skoru 4-1 yaptı.

Maçın son düdüğüne kadar başka gol sesi çıkmazken, Alanyaspor bu önemli mücadeleyi 4-1’lik skorla tamamladı. Bu sonuçla Alanyaspor, Türkiye Kupası’ndaki yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Bu özetle, Alanyaspor ve Kütahyaspor arasındaki mücadelede yaşanan heyecanlı anları aktardık. Önümüzdeki maçlarda her iki takıma da başarılar dileriz.

Exit mobile version