TV8 Trabzonspor Basel maçı canlı izle! Konferans Ligi Trabzonspor Basel maçı canlı kesintisiz izle

TV8 Trabzonspor Basel maçı canlı izle! Konferans Ligi Trabzonspor Basel maçı canlı kesintisiz izle. Konferans Ligi’nde heyecan başlıyor. Bu akşam temsilcimiz Trabzonspor, Medical Park Stadyumu’nda Basel’i konuk ediyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadele TV8 ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Trabzonspor Basel maçı canlı izle

UEFA Avrupa Ligi’nde grubunu 3. sırada tamamlayarak Konferans Ligi’ne play-off turunu katılmaya hak kazanan temsilcimiz Trabzonspor, play-off turu ilk maçında güçlü İsviçre ekibi Basel ile karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadeleyi Litvanyalı hakem Donatas Rumšas ve yardımcıları yönetiyor.

TRABZONSPOR – BASEL MAÇI TV8 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

TV8 Trabzonspor Basel maçı canlı izle! Konferans Ligi Trabzonspor Basel maçı canlı kesintisiz izle

Öne çıkan detaylar

Avrupa kupalarında Basel ile üçüncü kez karşılaşmaya hazırlanan Trabzonspor (1B 1M), 2019/20 Avrupa Ligi gruplarında oynanan iki karşılaşmadan galibiyet çıkaramadı (2-2 & 0-2).

Trabzonspor’un Avrupa kupalarında yenemediği takımlar arasında temsilcileriyle İsviçre’den daha fazla karşılaştığı bir ülke bulunmuyor (2 maç; Hollanda, Kuzey Makedonya ve Portekiz ile eşit).

Türk takımlarıyla karşılaştığı beş Avrupa kupası maçının sadece birini kaybeden Basel (3G 1B), tek mağlubiyetini Mart 2003’te evinde Malatyaspor’dan aldı (1-2; UEFA Kupası).

Bu sezon Avrupa Ligi gruplarında oynadığı üç iç saha maçını kazanan ve deplasmandaki üç karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor, taraftarı önünde son iki karşılaşmada gol yemedi. Bordo-mavililer, iç sahada daha önceki 13 Avrupa kupası maçındaki gole kapama sayısını yakaladı.

Konferans Ligi deplasmanlarında oynadığı yedi maçın sadece birini kaybeden Basel (3G 3B), tek mağlubiyetini 2021/22’de son 16 turunda Marsilya’dan aldı (1-2). İsviçre ekibi, turnuvada deplasmandaki son altı karşılaşmada da gol sevinci yaşadı.

Avrupa kupalarının grup sonrası aşamalarında oynadığı son altı maçı kaybeden Trabzonspor, son dört karşılaşmada gol atamadı. Bu turnuvalardaki güncel formatın başlangıcı olan 2009/10’dan bu yana bu aşamalarda üst üste 7+ mağlubiyet alan tek takım Leverkusen (8M).

Avrupa kupalarının grup sonrası aşamalarında çıktığı son iki eşleşmede turnuvaya veda eden Basel, en son 2007/08-2011/12 arasında üst üste üç turda yoluna devam edemedi.

Avrupa Ligi tarihinde bir sezondaki altı grup karşılaşmasında da gol katkısında bulunan tek oyuncu Anastasios Bakasetas (3 gol & 3 asist). Avrupa kupaları tarihinde bordo-mavili formayla hiçbir isim bir sezonu daha yüksek bir sayıyla tamamlamadı (6; 1991/92’de Hami Mandıralı ve 2013/14’te Olcan Adın).

2022/23’te Basel formasıyla Konferans Ligi’nde en fazla gol atan oyuncu olan Darian Males, bu gollerin ikisini turnuvada çıktığı son iki deplasman maçında Slovan Bratislava ve Pyunik ağlarına gönderdi.

Bu sezon Konferans Ligi’nde en fazla şutla sonuçlanan akan oyun sekansına dahil olan Basel oyuncusu konumundaki Andy Diouf (33), turnuva genelinde ise üçüncü sırayı paylaşıyor.

Trabzonspor Basel maçı iddaa oranları

Trabzonspor: 1.61

Basel: 3.62

Beraberlik: 3.28

Exit mobile version