Ümraniyespor Adana Demirspor maçı muhtemel 11’ler! Ümraniyespor Adana Demirspor maçı iddaa oranları

Ümraniyespor Adana Demirspor maçı muhtemel 11’ler! Ümraniyespor Adana Demirspor maçı iddaa oranları. Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bugün Ümraniyespor, Şehir Stadı’nda Adana Demirspor’u konuk edecek.

Süper Toto Süper Lig’in 23. haftasında Ümraniyespor ile Adana Demirspor karşı karşıya gelecek. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi Atilla Karaoğlan ve yardımcıları yönetecek. 16.00’da başlayacak olan zorlu Ümraniyespor – Adana Demirspor maçı beIN SPORT ekranlarından naklen yayınlanacak.

Ümraniyespor Adana Demirspor maçı muhtemel 11’ler

Ümraniyespor: Orkun, Popov, Allyson, Sackey, Onur, Rıdvan, Mrsic, Oğuz, Onur, Geraldo, Umut.

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Mert, Semih, Rodrigues, Ndiaye, Stambouli, Onyekuru, Akintola, Emre, Belhanda.

Ümraniyespor Adana Demirspor maçı muhtemel 11’ler! Ümraniyespor Adana Demirspor maçı iddaa oranları

Öne çıkan detaylar

Adana Demirspor ile karşılaştığı son altı lig maçını kazanamayan Ümraniyespor (1B 5M), son galibiyetini Ekim 2018’de TFF 1. Lig’deki karşılaşmada evinde aldı (2-1).

Ümraniyespor, Adana Demirspor’un Süper Lig’de konuk olduğu 56’ncı takım olacak. Adana ekibi, en üst ligde çıktığı 13 İstanbul deplasmanında sadece İstanbulspor’u (Mart 1961; 2-1) ilk ziyaretinde mağlup edebildi (4B 8M).

Ümraniyespor, bu sezon evinde oynadığı 11 Süper Lig maçında da gol yedi. Lig tarihinde en üst ligdeki ilk sezonunda ilk 12+ iç saha karşılaşmasında gole kapama yapamayan tek takım olan Siirtspor (2000/01; 15 maç), küme düşmekten kurtulamamıştı.

Süper Lig’deki son deplasman maçında Sivasspor’u 2-1 mağlup eden Adana Demirspor, lig tarihinde sadece üç kez üst üste iki dış saha karşılaşmasından kayıpsız dönebildi (Şubat 2022, Eylül 1983 & Mayıs 1981).

Süper Lig’de oynadığı son dört maçı 2+ gol yiyerek kaybeden Ümraniyespor (toplam 10 gol), bu sezon ligde bu şekilde beş karşılaşmalık seri yaşayan ikinci takım olma tehlikesiyle karşı karşıya (İstanbulspor; 5 maç).

Son sekiz Süper Lig maçında üst üste iki kez aynı sonucu almayan Adana Demirspor (4G 2B 2M), son karşılaşmada Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Adana temsilcisi, bu sekiz karşılaşmalık dönemden önceki son üç mücadeleden beraberlikle ayrılmıştı (Ekim-Kasım 2022).

Bu sezon Süper Lig’de en fazla maçın açılış golünü yiyen takım Ümraniyespor (15 maç; 1G 4B 10M). İlk golü attığı 13 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmeyen Adana Demirspor (10G 3B) ise bu puan kayıplarının ikisini deplasmanda yaşadı.

Ümraniyespor Adana Demirspor maçı iddaa oranları

Ümraniyespor: 2.90

Adana Demirspor: 1.85

Berberlik: 3.16

Exit mobile version