Ümraniyespor Sivasspor canlı maç izle! Türkiye Süper Lig

Ümraniyespor Sivasspor canlı maç izle! Türkiye Süper Lig

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Ümraniyespor, Sivasspor’u ağırlayacak. Maçın yayın bilgileri futbolseverler tarafından merak ediliyor. Ümraniyespor – Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar…

Ümraniyespor Sivasspor canlı maç izle

Ümraniyespor ile Sivasspor arasındaki mücadele, 7 Mayıs Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Maçın canlı yayını ise beIN SPORTS 1 kanalından takip edilebilecek. Bu heyecan dolu karşılaşmayı kaçırmak istemeyen futbolseverler, beIN SPORTS 1 kanalını takip edebilirler.

Ümraniyespor, Süper Lig’de 33 maçta 35 puanla 16. sırada yer alıyor. Sivasspor ise 33 maçta 45 puanla 10. sırada bulunuyor. Bu nedenle, bu mücadele her iki takım için de önemli bir maç olacak.

Sonuç olarak, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Ümraniyespor, Sivasspor’u ağırlayacak. Maç, 7 Mayıs Pazar günü saat 13.30’da beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu heyecan dolu maçı kaçırmamak için beIN SPORTS 1 kanalını takip edebilirler.

Maç kadroları

Maçın kesin 11’leri henüz netleşmemiş olsa da, Ümraniyespor’un Mert Günok, Canberk Dilaver, Youssef Yeşilmen, Onurcan Güler, Turgay Gölbaşı, Mehmet Kurt, Yasin Pehlivan, Eric Ayuk, Ousmane Viera, Batuhan Kırdaroğlu ve Guy-Michel Landel’den oluşan bir kadroyla sahaya çıkması bekleniyor.

Sivasspor’un ise Ali Şaşal Vural, Marcelo Goiano, Caner Osmanpaşa, İbrahim Öztürk, Delvin N’Dinga, Hakan Arslan, Mert Hakan Yandaş, Isaac Cofie, Muhammet Demir, Arouna Kone ve Yatabare’den oluşan bir kadroyla sahada yer alması öngörülüyor.

Exit mobile version