Valladolid Atletico Madrid canlı izle selçuk sports kralbozcungu net spor taraftarium24 şifresiz maç izle

Valladolid Atletico Madrid canlı izle selçuk sports kralbozcungu net spor taraftarium24 şifresiz maç izle

Valladolid Atletico Madrid canlı izle selçuk sports kralbozcungu net spor taraftarium24 şifresiz maç izle. La Liga takımlarından Valladolid, 3 maçlık yenilmezlik serisinin ardından kaybetti. Geçtiğimiz hafta Valladolid, Valencia’ya konuk oldu ve maçta 1-0 öne geçmesine rağmen rakibine 2-1 kaybetti. Yeni teknik direktörü Paulo Pezzolano yönetiminde ilk kez mağlup olan Valladolid, uzatma dakikalarında çöktü. Takım, düşme hattının 4 puan üzerinde olsa da düşme tehlikesini halen hissediyor. Bu hafta sonu ise Nuevo Jose Zorrilla’da Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Valladolid’de Anuar Tuhami’nin sakatlığı devam ediyor.

Valladolid Atletico Madrid canlı izle

La Liga’da uzun bir aradan sonra mağlup olan Atletico Madrid, geçtiğimiz hafta sonu lider Barcelona’ya konuk oldu ve rakibine 1-0 kaybetti. Ancak hafta içi Wanda Metropolitano’da Mallorca’yı 3-1 mağlup ederek 3 puanı aldılar. 3. sıradaki yerini korudular. Bu hafta sonu ise Valladolid’in konuğu olacaklar. Diego Simeone’nin ekibi, sezonun ilk yarısında oynanan maçı 3-0 kazanmıştı ve bu maçın da net favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Stefan Savic ve Marcos Llorente’nin sakatlıkları devam ediyor.

Valladolid’in Muhtemel Kadrosu ve Atletico Madrid’in Muhtemel Kadrosu

İşte her iki takımın da muhtemel kadroları:

Atletico Madrid Valencia maçını S Sport şifresiz canlı izle

Valladolid ve Atletico Madrid, bu hafta sonu heyecan verici bir maç için sahaya çıkıyor. Net favori olan Atletico Madrid, ligdeki yerini korumaya çalışacak, Valladolid ise düşme hattından kaçmaya çalışacak. İzlemesi keyifli bir maç olacak ve hangi takımın galip geleceğini göreceğiz.

Valencia Valladolid maç özeti izle goller ve geniş özet

Exit mobile version