West Ham Manchester United canlı maç izle şifresiz taraftarium24 selçuk sports donmadan maç izle

West Ham Manchester United canlı maç izle şifresiz taraftarium24 selçuk sports donmadan maç izle

West Ham Manchester United canlı maç izle. West Ham, son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşayan ve Premier Lig’de ateş hattında yer alan bir takım. Bu hafta sonu Londra’da Manchester United’ı konuk edecekler ve puan arayacaklar. Vladimir Coufal ve Gianluca Scamacca sakatlıkları nedeniyle oynamayacaklar. Manchester United ise uzun bir aradan sonra geçtiğimiz hafta Brighton’a mağlup oldu ve Liverpool’un yakın takibinde. Bu hafta sonu West Ham deplasmanına konuk olacaklar ve Raphael Varane, Donny Van De Beek, Lisandro Martinez ve Alejandro Garnacho sakatlıkları devam ediyor. şifresiz taraftarium24 selçuk sports donmadan maç izle.

West Ham Manchester United canlı maç izle

West Ham United, son haftalarda üst üste aldığı mağlubiyetlerle Premier Lig’de ateş hattına düştü. Geçtiğimiz hafta sonu Selhurst Park’ta Crystal Palace’a konuk olan David Moyes’un öğrencileri, sahadan 4-3’lük mağlubiyetle ayrıldılar. Son 3 maçlarını da kaybeden West Ham, düşme hattındaki Nottingham Forest’ın sadece 4 puan üzerinde yer alıyor.

West Ham United bu hafta sonu, Londra’da konuk edeceği Manchester United karşısında puan arayacak. Sezonun ilk yarısında Old Trafford’da oynanan maçta West Ham, 1-0 mağlup olmuştu. Ancak bu sefer sahalarında oynayacaklar ve üst üste aldıkları mağlubiyetleri unutturmak isteyecekler.

West Ham United’ın muhtemel kadrosu, Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Nayef Aguerd, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals ve Michail Antonio’dan oluşuyor. Ancak Coufal ve Gianluca Scamacca sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecekler.

Manchester United ise uzun bir aradan sonra geçtiğimiz hafta Brighton’a mağlup oldu ve Premier Lig’de Liverpool’un yakın takibinde. Erik ten Hag’ın ekibi, 5 maçlık bir galibiyet serisinden sonra aldıkları bu mağlubiyetle şampiyonluk umutlarını zora soktu. Ancak hala Şampiyonlar Ligi’ne katılma umutları devam ediyor.

Bu hafta sonu West Ham deplasmanına konuk olacak olan Manchester United, son dönemde aldığı başarısız sonuçların ardından ligde ilk dört içine girmekte zorlanıyor. Eğer kalan 5 haftada ilk dört içine giremezlerse büyük bir sürpriz olacak.

Manchester United’ın sakat oyuncuları Raphael Varane, Donny Van De Beek, Lisandro Martinez ve Alejandro Garnacho maçta forma giyemeyecekler. Ancak yine de, sahada olan oyuncularının tecrübesi ve kalitesiyle, West Ham United karşısında iyi bir sonuç elde etmek için ellerinden geleni yapacaklar.

Sonuç olarak, her iki takımın da önemli sakatlıklar yaşadığı bir maçta, West Ham United ve Manchester United arasında büyük bir mücadele bekleniyor. West Ham, ev sahibi avantajını kullanarak üst üste aldıkları mağlubiyetleri durdurmak için mücadele ederken, Manchester United ise Şampiyonlar Ligi’ne katılabilmek için bu maçtan üç puanla ayrılmak isteyecek.

Exit mobile version