West Ham United Newcastle United maçı şifresiz canlı izle! Taraftarium24 Selçuksport Premier Lig maçı canlı izleme linki

West Ham United Newcastle United maçı şifresiz canlı izle! Taraftarium24 Selçuksport Premier Lig maçı canlı izleme linki. Premier Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam West Ham United, London Stadyumu’nda Newcastle United’ı konuk ediyor.

West Ham United Newcastle United maçı şifresiz canlı izle

İngiltere Premier Lig’de West Ham United ile Newcastle United karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi tecrübeli hakem, Craig Pawson ve yardımcıları yönetiyor. West Ham United – Newcastle United maçı beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor.

WEST HAM UNİTED – NEWCASTLE UNİTED MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

West Ham United Newcastle United maçı şifresiz canlı izle! Taraftarium24 Selçuksport Premier Lig maçı canlı izleme linki

Öne çıkan detaylar

Newcastle ile oynadığı son üç Premier Lig maçını kaybetmeyen West Ham, daha uzun bir seriyi en son Şubat 1998-Ekim 2000 arasındaki süreçte yaşadı (6 maç).

Newcastle’ın Premier Lig tarihinde West Ham’dan (10) daha fazla deplasman galibiyeti aldığı tek rakibi Tottenham (11).

Bu sezon Premier Lig’de galibiyetlerinin en büyük bölümünü iç sahada alan takım West Ham (%86; 6/7).

Newcastle santrforu Callum Wilson’ın Premier Lig kariyerinde en fazla gol attığı (10) ve ilk hat-trick’ini yaptığı (Ağustos 2015) rakibi West Ham.

Premier Lig kariyerinde Newcastle filelerine üç gol gönderen Danny Ings, bu gollerin tamamını farklı takımların formalarıyla attı (Burnley, Southampton, Aston Villa).

Exit mobile version