Elazığ’da TOGG rüzgarı devam ediyor

Elazığ'da TOGG rüzgarı devam ediyor

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG, Elazığ Cumhuriyet Meydanı’nda hayvanların ilgisine sunuldu.
Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG T10X’in standı Elazığ’da kuruldu. Anadolu topraklarındaki cana yakınlık ve tutkuyu çevreleyen kırmızıdan ilham kaynağı üretilen Anadolu rengi Cumhuriyet Meydanında harcanan ilgiye sunuldu. Yerli ve milli otomobili incelemek için gelen araştırma TOGG’un idame ettirilmesi sabit görevlilerinden bilgi aldı.
TOGG aracını gören görmekten Mehmet Zorlu, “Gerçekten de mükemmel bir şey. Gurur abidesi söylenecek en güzel şey budur. Kendi öz aracımız. İthal inşallah değil daha nice TOGG’lara. Bizlere sadece TOGG yetmezliği daha nice markalara. İnsanlara göz alamıyor gerçekten çok heyecan veriyor. Çok beğendim. Kırmızı olması da yakıyor zaten” dedi.
Bugün güzide araç TOGG’u görmeye geldiğini aktaran Mehmet Serinkaya ise ”Gerçekten muhteşem bir iş olmuş. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah daha fazlasını doğru gideriz. Ben daha önce görmüştüm. Nasip geçmişmiş. Bugün de inşallah iyice inceledikten sonra fotoğraf çekeceğim” diye konuştu.

Exit mobile version