Elon Musk’ın Twitter Değişikliği: Orijinal Logolu iPhone’lar 25 Bin Dolara Satılıyor!

Twitter'ın 'X' Olarak Değişmesi, İphone Kullanıcıları Arasında Koleksiyon Akımı Yarattı!

Sosyal medya devi Twitter, geçtiğimiz hafta yapılan radikal bir değişiklikle ismini “X” olarak değiştirdi. Bu değişiklik, iOS ve Android uygulamalarına güncelleme olarak dağıtıldı. Ancak App Store’dan son güncellemeyi yüklemeyen ve Twitter logosunu koruyan bazı iPhone sahipleri, telefonlarını astronomik fiyatlarla satışa çıkardı. “Orijinal Twitter logolu” iPhone modelleri koleksiyon parçası haline geldi.

Elon Musk'ın Twitter Değişikliği: Orijinal Logolu iPhone'lar 25 Bin Dolara Satılıyor!
Elon Musk’ın Twitter Değişikliği: Orijinal Logolu iPhone’lar 25 Bin Dolara Satılıyor!

Elon Musk’ın yaptığı değişiklikle birlikte eski logosunun yerine X logosu kullanılmaya başlandı. Sosyal medyada başlayan bir akım sonucunda, Twitter logosunun olduğu iPhone’lar değerli koleksiyon parçaları haline geldi. eBay’de, hala eski logosuna sahip olan iPhone 11 Pro Max gibi modeller için 25 bin dolar gibi hayli yüksek fiyatlar talep edildi. 25 bin dolarlık ilan sonrasında eBay’de bu ürün kaldırılmış olsa da, yine de 800-1000 dolar arasında fiyatlarla Twitter logosuna sahip iPhone modellerinin satışa sunulduğu görülüyor.

Ancak, benzer bir durumun Android dünyası için geçerli olmadığını belirtmek gerekir. Android kullanıcıları sideloading (APK yükleme) yöntemiyle eski sürümlere dönebilirler, ancak Twitter’ın bu sürümler için desteğini kesme ihtimali de unutulmamalıdır.

25 bin dolarlık ilanın silinmesine rağmen, eski logolu iPhone’lar için yüksek fiyatları ödemeye istekli kişilerin olup olmayacağı merak konusu. Elon Musk’ın yaptığı bu değişiklik ve kullanıcıların tepkisi, sosyal medya dünyasında büyük bir konuşma başlattı.

Exit mobile version