Hava Kuvvetleri’nin güçlü platformu: T-70 Helikopteri

Hava Kuvvetleri'nin güçlü platformu: T-70 Helikopteri

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Hava Kuvvetleri’nin güçlü platformlarından olan T-70 helikopteri için hazırladığı özel videoyu medya sosyal hesabından paylaştı.
MSB, Hava Kuvvetleri’nin önemli araçlarından olan T-70 helikopteri için özel video hazırladı. Yerli ve milli teçhizatla yetiştirilen T-70 helikopteri modeli videosu, “Hava Kuvvetleri Komutanlığı envanterinde bulunan ve yerli olarak lisans altında üretilmiş olan T-70 helikopteri; arama kurtarma ve doğal afet görevlerinde kullanılan” notuyla paylaşıldı.
Videoda yer alan Hava Kuvvetleri Komutanlığı Sefa Bülbül ise T-70 helikopterinin yerli ve milli teçhizatla donatıldığına dikkati uygulandı, “T-70 helikopteri yurt içinde ve yurt dışında her türlü tehdit ortamında kişisel kurtarma çalıştırma, cihaz durumunda doğal afetlere müdahale, sivil kurtarma görevleri için görevlendirilmiştir. . Sikorsky blackhawk helikopteri geçmişten günümüze hem ordumuzda hem de geleceğe modern ordular tarafından en zorlu görev koşullarında geçici olarak muhafaza etmek yerine taşıyabilir, kendini kanıtlamış güçlü bir platformdur. En yeni avyonik sistemlerle geldikleri bu güçlü platformun gelmiş olduğu son nokta olan T-70 helikopterini uçurmanın haklı gururunu yaşamıyoruz” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version