Katlanır telefon Oppo Find N2 Flip özellikleri ve fiyatı

Oppo, katlanabilir telefonlar pazarına girerek, mühendislik harikası bir menteşe ve en geniş kapak ekranına sahip Oppo Find N2 Flip modelini tanıttı. Flexion Menteşe, esnek ekrana zarar vermeyecek, dayanıklı ve toz geçirmez bir menteşe mekanizması oluşturmak için tasarlandı.

Find N2 Flip, 50 MP ana kamera ve 48 MP ultra geniş açılı kamera ile fotoğraf çekme imkanı sunuyor. Kapak ekranı, fotoğraf ve video önizlemelerinden zamanlayıcılara kadar birçok fonksiyonu sunuyor ve Wi-Fi, mobil veri, uçuş modu, Bluetooth, bildirim uyarıları gibi ayarları yapmak için Akıllı Widget’lar içeriyor. Telefon, ergonomik tasarımı, Ayışığı Moru ve Astral Siyah renk seçenekleri ile sunuluyor.

Oppo Find N2 Flip Özellikleri

Ekran 6,8 inç 120 Hz ve 3,26 inç 120 Hz
İşlemci MediaTek Boyut 9000 Artı
RAM 8 GB
Depolama 256 GB
Ön Kamera 32 Megapiksel
Arka kamera 50 Megapiksel ana kamera, 48 Megapiksel ultra geniş açılı kamera
İşletim sistemi Android 13
Pil 4.300 mAh (44 watt hızlı şarj)

Oppo Find N2 Flip, katlanabilir telefonlar piyasasında çok özel bir yere sahip. Tasarım ve mühendisliği ile birlikte, kullanıcılarına sunabileceği özellikleri ile de dikkat çekiyor.

Telefonun arka tarafında bulunan ekran, dikey katlanabilir telefonlar arasında en geniş kapak ekranına sahip. Bu ekran, telefon katlandığında kullanıcıların pek çok işlemi gerçekleştirmesine olanak tanıyor. Ayrıca katlandığında ana kamerasını kullanarak selfie çekme özelliği de bulunuyor. Ana kamera 50 MP çözünürlük sunarken buna 48 MP ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor.

Katlanır telefon Oppo Find N2 Flip özellikleri ve fiyatı

Oppo Find N2 Flip’in kapak ekranı da diğer özellikleri gibi son derece özel. İlk etkileşim noktası olarak kullanıcılara bir bakışta dijital yaşamlarının bir anlık görüntüsünü sunuyor. Kullanıcılar ayrıca her zaman açık bir ekran, çıkartma paketi ve hatta etkileşimli evcil hayvanlarla kapak görüntüsünü tamamen özelleştirebiliyorlar.

Telefonun ergonomik tasarımı da dikkat çekiyor. Parlatılmış alüminyum çerçevesi ve kenarlarında hafifçe kıvrılan mat cam arka yüzü, harika bir görünüme sahip ve tutması rahat bir telefon sağlıyor. Yeni tasarlanmış menteşe mekanizması, ona görsel bir hava katmak için mikro oyulmuş bir dalga biçimi desenine sahip. Akıcı tasarım, Find N2 Flip’in mikro oymalı mat çerçevesiyle uyum içinde oturan zarif kamera halkaları ve çerçevesiz kapak ekranıyla devam ediyor.

Oppo Find N2 Flip, mükemmel tasarımı, dayanıklı menteşesi, geniş kapak ekranı ve diğer pek çok özelliği ile katlanabilir telefonlar piyasasında çok özel bir yere sahip. Ayışığı Moru ve Astral Siyah renk seçenekleri ile sunulan Oppo Find N2 Flip, katlanabilir telefonlar piyasasına birçok öncelikli özelliği ile girdi. Kendine özgü tasarımı, esnek ve dayanıklı menteşesi, büyük kapak ekranı, kamera özellikleri ve diğer pek çok özelliği ile dikkat çekti. Ayışığı Moru ve Astral Siyah renk seçenekleri ile sunulan Oppo Find N2 Flip, tasarımı, fonksiyonları ve performansı ile katlanabilir telefonlar piyasasında öne çıkan bir cihaz olarak dikkat çekiyor.

Exit mobile version