Lüks Marka Caviar, Apple Vision Pro Caviar Edition’ı 39.900 Dolarlık Fiyat Etiketiyle Duyurdu

Caviar, sadece 24 kişiye özel lüks sanal gerçeklik deneyimi sunacak.

Apple’ın Mekansal Bilgisayarı Sanat Eserine Dönüştüren Lüks Marka Caviar, Sadece 24 Kişiye Özel Lüks Sanal Gerçeklik Deneyimi Sunacak

Lüks Marka Caviar, Apple Vision Pro Caviar Edition'ı 39.900 Dolarlık Fiyat Etiketiyle Duyurdu

Dubai merkezli lüks cihazlar üreten Caviar, bugün Apple Vision Pro Caviar Edition’ı duyurdu. Vision Pro, Apple tarafından bir “mekansal bilgisayar” olarak tanıtılırken, Caviar, CVR Edition adını verdikleri ürünle bu mekansal bilgisayarı bir tasarım sanat eserine dönüştürmeyi hedeflediklerini belirtiyor.

Lüks marka, Apple Vision Pro Caviar Edition için ilhamını Tom Ford’un yukarı doğru katlanabilen gözlüklerinden ve Gucci’nin kayak maskelerinden aldı, bu sayede kulaklık, “teknoloji ve stilin zirvesi” haline getirildi. Apple Vision Pro Caviar Edition ve koruyucu maskesi, 1,5 kg’dan fazla 18 ayar altınla süslenmişken, baş bandı Connolly derisinden yapılmıştır – aynı zamanda Britanya Kraliyet Mahkemesi ve Rolls-Royce’a da tedarik edilen bir deri – böylece sahibine hem lüks hem de konforlu bir deneyim sunulmaktadır.

Vision Pro hakkında bilgi sahibi olanlar, Apple’ın ilk artırılmış gerçeklik/sanal gerçeklik kulaklığının EyeSight teknolojisini kullandığını bilirler. EyeSight, kullanıcı gözlüğü taktığında ve biri yaklaştığında kullanıcının gözlerini göstererek cihazın şeffaf hissettirmesini sağlar. Ancak Caviar, CVR Edition’da kullanıcılara gözlerini dış ekran üzerinde gizleyebilmeleri için bir gizlilik seçeneği sunmaya karar verdi, çünkü şirketin herkesin gözlerinin ekranda gösterilmesini tercih etmediğini bulması üzerine böyle bir seçeneğin sunulmasına karar verildi.

Lüks Marka Caviar, Apple Vision Pro Caviar Edition’ı 39.900 Dolarlık Fiyat Etiketiyle Duyurdu

Apple Vision Pro’nun fiyatı 3.499 dolar iken, Vision Pro CVR Edition’ın başlangıç fiyatının tam 39.900 dolar olması bekleniyor. Caviar, Apple Vision Pro Caviar Edition’ın sadece 24 adet üretileceğini ve bunları 2024 sonbaharında piyasaya sürmeyi planladığını açıkladı.

Exit mobile version