Mavi Tık almak isteyenler dikkat! Twitter Blue bir kez daha ertelendi

Elon Musk, ücretli olarak Mavi Tık satın almak isteyenleri üzen duyuruyu yaptı! Musk, Twitter Blue satışlarını 29 Kasım'da başlatılacağını duyurmuştu, son paylaşımında ertelendiğini açıkladı.

Mavi Tık almak isteyenler dikkat! Twitter Blue bir kez daha ertelendi

Ücretli Mavi Tık almak isteyen milyonların gözü, Twitter'ın 29 Kasım tarihinde başlayacağı “Blue” satışlarındaydı. Milyarder isim Elon Musk, ücretli Mavi Tık satışı, “Twitter Blue” satışlarını bir kez daha ertelediğini açıkladı.

Twitter'ı satın alması sonrasında büyük tepkilere neden olan hamleler yapmaya başlayan ünlü milyarder Elon Musk, Blue satışlarını erteledi. Twitter paylaşımı ile gelişmeleri haberdar eden Elon Musk“Yüksek güven duyulana kadar” diyerek erteleme haberini açıkladı.

Kısa bir süre ücretli olarak satılan Mavi Tık “Twitter Blue” hizmeti, bazı sahre hesaplar tarafından satın alınmıştı. Blue hizmetini satın alan sahte hesaplar nedeniyle, özellikle borsa manipülasyonlara, şirketlerin büyük zarar etmesine yol açmıştı. Sahte hesap skandalları sonrasında Musk, gerekli güvenlik önlemlerin alınması için Blue hizmeti bir müddet askıya alınmıştı. 29 Kasım tarihinde yeniden satışlarına başlanması planlanan Twitter Blue, “Mavi Tık” hizmeti için bir erteleme daha geldi.

Konuyla ilgili paylaşımda bulunan Elon Musk, twitter hesabından, “Kimliğe bürünmeyi durdurma konusunda yüksek güven duyulana kadar Blue Verified'ın yeniden lansmanını ertelemek.

Muhtemelen kuruluşlar için bireylerden farklı renk kontrolü kullanacaktır.” diyerek duyurdu.

Exit mobile version