Netflix Big Mouth 8. sezon final mi yapacak?

Netflix Big Mouth 8. sezon final mi yapacak?

Big Mouth 8. sezon final mi yapacak? Netflix’in animasyon komedisi Big Mouth, 8. sezonuyla izleyicilerine veda edecek. Nick Kroll’un yarattığı dizi, ergenlik dönemindeki bir grup arkadaşı konu alıyor ve sekizinci sezonuyla birlikte sona erecek. Eğer sekizinci sezon planlandığı gibi yayınlanırsa, Big Mouth Netflix’te çocuk kategorisinde olmayan en uzun soluklu yapım olacak.

Dizinin ana karakteri Nick Birch ise Kroll tarafından seslendiriliyor. Nick, arkadaşları ve akranlarıyla kendini karşılaştırma eğiliminde olduğundan ergenliğe geçiş dönemini oldukça zorlu bir şekilde yaşıyor. Hormon Canavarları sayesinde (Kroll ve Maya Rudolph), Nick kendi vücudunu ve kişiliğini sevmeyi öğrenerek ergenlik dönemine daha karmaşık bir şekilde ilerliyor. Bu süreçte ana karakterimizin arkadaşlarıyla da tanışıyoruz.

Big Mouth 8. sezon final mi yapacak?

Andrew Glouberman rolünü seslendiren John Mulaney ise Nick’in en yakın arkadaşıdır. Andrew, terleme sorunu ve babasının sürekli bağırması gibi birçok rahatsız edici durumla mücadele etmek zorunda kalıyor. Dizi, ergenlik mizahının yanı sıra vücut pozitifliği, cinsiyet kimliği ve cinsel eğitim gibi konuları da ele alarak elinden gelenin en iyisini yapıyor.

Dizi, 8. sezon onayını aldıktan sonra, Kroll’un Human Resources adlı bir yan ürün geliştirmesine de izin verildi. Bu yan ürün, fantastik yaratıkların yetişkin insanlarla etkileşime girmesine izin vererek, hikaye anlatma potansiyeline yepyeni bir bağlam kazandırdı. Ancak bu yan ürün de ana seriyle birlikte sona erecek.

Exit mobile version