OnePlus Open Çok Yakında Geliyor!

Çinli Teknoloji Devi OnePlus, Katlanabilir Akıllı Telefon OnePlus Open'ı Piyasaya Sürüyor

OnePlus, Katlanabilir Akıllı Telefon OnePlus Open’ı Piyasaya Sürüyor

Çinli teknoloji devi OnePlus, yeni katlanabilir akıllı telefonu “OnePlus Open” için hazırlıklara başladı. Cihazın tanıtım tarihi, 29 Ağustos olarak belirlendi ve resmi olmayan kaynaklar tarafından OnePlus Open’ın Çin pazarında Oppo Find N3 adıyla satılacağı söyleniyor.

OnePlus Open Çok Yakında Geliyor!
OnePlus Open Çok Yakında Geliyor!

OnePlus Open, iki ekranlı bir tasarıma sahip olacak. Dış ekran 6.3 inç, iç ekran ise 7.8 inç boyutunda AMOLED ekran panelleriyle donatılacak. Her iki ekran da 120Hz ekran yenileme hızını destekleyecek.

Kamera özellikleri ise 20 MP çözünürlüğünde ana kamera ve 32 MP çözünürlüğünde ön kamera şeklinde olacak.

OnePlus Open, gücünü Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden alacak. Bu yonga setine 8 GB RAM ve 512 GB dahili depolama eşlik edecek.

OnePlus Open Tanıtım Tarihi ve Özellikleri Sızdırıldı!

OnePlus, katlanabilir telefonunun ismi için “We OPEN when others FOLD” (Diğerleri KATLANIRKEN biz AÇILIYORUZ) şeklinde bir tweet attı ve Fold yerine Open ismini tercih ettiklerini açıkladı.

Cihazın lansmanı Ağustos sonunda yapılacak ve dünya genelinde piyasaya sürülmesi planlanıyor. Katlanabilir telefonun Oppo Find N3’e benzeyeceği söylentiler arasında yer alıyor ve Oppo Find N3’ün yakında çıkması bekleniyor.

Exit mobile version