Redfall ön yüklemeye şimdi açıldı! Xbox Konsol ve PC’de kaç GB oldu?

Redfall ön yüklemeye şimdi açıldı! Xbox Konsol ve PC’de kaç GB oldu?

Redfall ön yüklemeye şimdi açıldı! Konsol ve PC’de Kaç GB var? Arkane Studios tarafından geliştirilen ve merakla beklenen eşli birinci şahıs nişancı oyunu Redfall, ön yüklemeye açıldı. Oyunun dosya boyutları da açıklandı. Xbox Series X ve Xbox Series S’te sırasıyla 85,5 GB ve 40,38 GB yer kaplayacak olan Redfall, PC’de ise 100 GB’ın üzerinde bir alan kaplayacak. Dosya boyutları bölgeden bölgeye değişse de, ilk gün güncellemelerini kapsamıyor. Redfall, 2 Mayıs’ta Xbox Series X|S ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun Steam’deki fiyatı 699 TL olacak ve ilk gün Xbox Game Pass’e eklenecek. Redfall, PlayStation ve Nintendo konsollarına çıkmayacak.

Redfall Dosya Boyutu Belli Oldu

Arkane Studios’un geliştirdiği Redfall, ön yüklemeye açıldı. Dishonored, Prey ve Deathloop gibi başarılı oyunlarıyla tanınan stüdyo, FPS türünde yeni bir yapım sunuyor. ZeniMax Media çatısı altında faaliyet gösteren Fransız stüdyo, PC ve konsol için çıkacak olan oyunun dosya boyutlarını açıkladı.

Redfall, birinci taraf Microsoft Gaming oyunu olduğu için ilk günden Xbox Game Pass’e eklenecek. PlayStation ve Nintendo konsollarına çıkmayacak olan yapım, Xbox Series X|S ve PC için 2 Mayıs’ta piyasaya sürülecek. Oyun, ister tek başınıza isterse dört kişiye kadar ekip kurarak ölümcül bir vampir lejyonuyla mücadele edeceğiniz heyecan verici bir açık dünya deneyimi vaat ediyor.

Redfall dosya boyutları ne kadar?

  • PC: 103.19 GB
  • Xbox Series X: 86.5 GB
  • Xbox Series S: 40.38 GB

Redfall’un PC versiyonu, 100 GB’ın üzerinde bir alan kaplayacak. Xbox Series X ve Xbox Series S’te sırasıyla 85,5 GB ve 40,38 GB yer işgal edecek. Dosya boyutları, bölgeden bölgeye değişmekle birlikte, ilk gün güncellemesini de kapsamıyor. Resmi çıkış tarihi geldiğinde dosya boyutlarının artabileceğini belirtmek gerek.

Redfall, kendine özgü oynanış tarzını hikaye tabanlı aksiyon nişancı türüyle birleştiriyor. Ön sipariş veren kullanıcılar, Vampire Hunter paketinin yanı sıra 2. Seviye Unrivaled Grim Tide Pompalı Tüfek, Polar Vortex Ortak Silah Görünümü ve Blood Ravager Stake silah eklentisi gibi bonuslar kazanıyor.

150 GB büyüklüğündeki Star Wars Jedi Survivor kadar devasa olmasa da, Redfall’un önemli ölçüde depolama alanı kaplayacağını söyleyebiliriz. Dosya boyutu belirtilen bu oyunu oynamak isteyen oyuncuların, yeterli depolama alanına sahip olmaları önemlidir.

Bu yeni oyun hakkında meraklı oyuncuların daha fazla bilgi sahibi olmak için sabırsızlandıklarını söyleyebiliriz. Heyecanla beklenen Redfall’un başarılı olacağına dair umutlar yüksek.

Exit mobile version