Togg, Anadolu rengi ile Alparslan diyarı Muş’ta tanıtıldı

Togg, Anadolu rengi ile Alparslan diyarı Muş'ta tanıtıldı

Anadolu’nun kapılarının Türklere açıldığı Sultan Alparslan diyarında, Togg heyecanı yaşandı.
Muş Belediye Meydanı’na getirilen otomobile yoğun ilgi gösterirken, yakından inceledikleri aracın yanında fotoğraf çektirdi.
Muş Valisi İlker Gündüzöz’ün İstasyon Caddesi’nde Togg aracına kullandı, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve Muş Belediye Başkanı Feyat Asya da tuvalet yaptı.
49 TC 1071 plakalı “Anadolu Kırmızısı” rengindeki aracı çocuklar yakından incelerken, Togg’u gören yaşlı teyze sarılarak aşırı derecede ifade etti.
Muş Belediye Başkanı Feyat Asya gazetecilere gideceğini, aracı 49 TC 1071 plakalı değerlendirmesini değerlendirdiğini belirterek, “Sultan Abdulhamid’in hayali, rahmetli Erbakan hocamızın hasreti, Devrim marka araçlarını elde edenlerin sonunda bugün devrini otomobili olan tam elektronik bir aracı şehrimizde görmenin mutluluğunu elde ederiz. Halkımızla bu mutluluğu yaşamak.Türkiye’nin nereden nereye geldiğin tam bir eseridir.Bu kitabın bu şehirde sergilemiş olduğu mutluluğunu yaşamak için özellikle şehrimize, milletimize ve insanlarımıza hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan temenni ediyoruz.Sayın Valimizin direksiyona çıkışından ve milletvekilimiz ile beraber yol boyunca insanlarımızın heyecanı ,mutluluk ve ilgiyi gerçekten görmeyen değerdi.Aracın 49 TC 1071 plakalı olması çok yönlüdür” kullanımı kullanıldı.
Togg ile fotoğraf çektiren çocuklardan Ahmet Yalçın ise, “Çok heyecanlıyız. Çok güzel bir araç yaptı.

Exit mobile version