Tüketiciler alıyor, MediaMarkt Anne Ai cevaplıyor

Tüketiciler alıyor, MediaMarkt Anne Ai cevaplıyor

MediaMarkt, annelere alınabilecek en âlâ hediyeyi, ‘anne’ odasında her şeyi bilen bir yapay zekanın yanıtladığı Anne Ai’yi tüm dünyada hayata geçirmeyi başardı.

Hediye seçimi başlı başına sıkıntı bir iş. Husus, en değerli olan anneler olduğu vakit durumunu daha da zorlaşıyor. hatıralar en keyifli olacak hediyeyi seçilerek isteniliyor ve en güzelinin hangisi olacağına dair kararsızlık yaşanıyor. Geniş eser yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışverişin keyfini sunan, Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik görüntülemelerinden MediaMarkt, “Anneler her şeyin en güzelini bilir” dedi ve anneleri en keyifli ikramın ne olduğu sorusuna cevap bulabilmek emeliyle Anne Ai’yi keşfetmeyi geliştirdi. Platformda annelere en düzgün şekilde alınabilecek hediyeyi, ‘anne’ zeka görevinde her şeyi bilen bir yapay yanıtlıyor. Türkiye’de birinci olduğu belirtilen bu çalışma GPT-4 tarafından destekleniyor.

Kullanıcıların Onedio platformunda soru sormasını sağlayacak olan Anne Ai, 13 Mayıs sonuna kadar, toplumsal medya bilgisayarında ağır olduğu saatler, API temaslı ve gerçek vakitli karşılıklarıyla kullanıcılar hem ikram konusunda hem de farklı mevzulardaki sorularını yanıtlayacak.

MediaMarkt’ın rahmetinden etkilenmek anneleri de unutmadı
Etkiden anneleri de unutmayan marka, Bayan Emeğini Kıymetlendirme Vakfı’na (KEDV) bölgedeki annelerin karşılaması için bağış yaptı.

Exit mobile version