Tüketiciler alıyor, MediaMarkt Anne Ai cevaplıyor

Tüketiciler alıyor, MediaMarkt Anne Ai cevaplıyor

MediaMarkt, annelere alınabilecek en yeterli hediyeyi, ‘anne’ odasında her şeyi bilen bir yapay zekanın yanıtladığı Anne Ai’nin tümünü hayata geçirmeyi başardı.

Hediye seçimi başlı başına sıkıntı bir iş. Bahis, en bedelli olan anneler olduğu vakit durumu daha da zorlaşıyor. hatıralar en keyifli olacak hediyeyi seçilerek isteniliyor ve en güzelinin hangisi olacağına dair kararsızlık yaşanıyor. Geniş eser yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışverişin keyfini sunan, Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik gösterimlerinden MediaMarkt, “Anneler her şeyin en güzelini bilir” dedi ve anneleri en memnun kalacak ikramın ne olduğu sorusununa cevap bulmakmek hedefiyle Anne Ai keşfederek geliştirdi. Platformda annelere en âlâ alınabilecek hediyeyi, ‘anne’ zekasında her şeyi bilen bir yapay yanıtlıyor. Türkiye’de birinci olduğu belirtilen bu çalışma GPT-4 tarafından destekleniyor.

Kullanıcıların Onedio platformunda soru sormayı sağlayacak olan Anne Ai, 13 Mayıs sonuna kadar, toplumsal medya bilgisayarı ağır olduğu saatler, API kontaklı ve gerçek vakitli yanıtlarıyla kullanıcılar hem hediye konusunda hem de farklı bölümlerdeki sorularını yanıtlayacak.

MediaMarkt’ın rahmetinden etkilenmek anneleri de unutmadı
Etkisinden etkilenen anneleri de unutmayan marka, Bayan Emeğini Kıymetlendirme Vakfı’na (KEDV) bölgedeki annelerin ihtiyaç duyduğu depremleri karşılamak için bağış yaptı.

Exit mobile version