Twitter Blue nasıl satın alınır? Twitter “Mavi Tık” hızlı ve kesin tek yöntem!

Twitter Mavi Tık ücretli aylık ödeme ile nasıl alınır? Twitter Blue satın almak için yapılması gerekenleri adım adım anlattık.

Twitter Blue nasıl satın alınır? Twitter "Mavi Tık" hızlı ve kesin tek yöntem!

Twitter Blue nasıl alınır? VPN kullanarak ABD, Kanada ve diğer ülkelerden TL ödeyerek Twitter Blue satın alabilirsiniz. Hangi platform üzerinden twitter Blue Mavi Tık aylık ödeme ile satın alınır? Adım adım Twitter Blue satın alma işlemini sizler için anlattık.

Elon Musk ile büyük değişimlerin ilk başlangıcı olan Twitter Mavi Tık hizmeti ücretli olarak şu sıralar büyük ilgi görüyor. Peki Twitter Blue hizmeti, “Mavi Tık” hizmeti nasıl alınır? Hızlı biçimde Twitter paralı Mavi Tık almak mümkün. Üstelik TL ödeyerek oldukça basit bir anlatımla Twitter Blu satın alma hizmetini sizler için derledik.

Sadece iOS üzerinden yapabileceğiniz Twitter Blue satın alma işlemi şuan için Kanada ve ABD dışında, Yeni Zellanda ile Avustralya gibi ülkelerden alınabilmektedir. Türkiye için henüz Twitter Blue kullanıma sunulmamıştır. Aşağıda bahsettiğimiz yöntem ile hızlı biçimde sadece iOS telefonlarınız ile ve App Store uygulama merkezi üzerinden satın alabileceksiniz.

Adım adım Twitter Blue satın alma işlemi!

Twitter Blue ücreti aydan aya 98 TL ödemeniz gerekmektedir.

Twitter Blue nedir ve ne işe yarar?

Twitter Blue, aylık bir ücret karşılığında özel özellikler sunan bir abonelik hizmetidir. Twitter'da, insanların Twitter'ın hangi özelliklere sahip olması gerektiği hakkında konuştuğunu sık sık görürsünüz ve en popüler taleplerden bazıları ücretli hizmete girmiştir.

Bu özelliklerin en göze çarpanı şüphesiz Tweeti Geri Al'dır – bu tam olarak bazılarının istediği düzenleme aracı değildir , ancak yayınlanan bir tweet'i hızlı bir şekilde düzeltmenin bir yolunu sunar.

İşte bir Twitter Blue aboneliği ile birlikte gelenler:

Exit mobile version