Twitter’ın yeni CEO’su Yaccarino oldu

Twitter'ın yeni CEO'su Yaccarino oldu

Sosyal medya platformu Twitter’ın sahibi Elon Musk, Twitter’ın yeni CEO’sunun medya ve reklamcılık sektörünün takipçisi Linda Yaccarino olduğunu açıkladı.

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından Twitter’ın yeni CEO’su belli oldu. Şirketin sahibi Elon Musk’ın yaptığı paylaşımda, Twitter’ın yeni CEO’sunun Linda Yaccarino olduğunu açıkladı. Verim ürün tasarımı ve yeni teknolojiye odaklanacağını söyleyen Musk, Yaccarino’nun ise Twitter’ın ticari operasyonlarıyla ilgileneceğini söyledi. Musk, Linda ile alacağı dört gözlem beklentisini vurguladı.

Penn State Üniversitesi’nden Liberal Sanatlar Fakültesi Telekomünikasyon Sistemleri mezunu Linda Yaccarino, Turner Entertainment ve dünyaca ünlü medya şirketi NBCUniversal’da üst düzey yöneticilik konumunda.

6 hafta içinde göreve başlayacak
Öte yandan iş insanı milyarder Elon Musk, geçmiş yıl 44 milyar satın aldığı sosyal medya platformu Twitter’da aralarında CEO Parag Agrawal’ın da bulunduğu çok sayıda üst düzey yöneticinin görevlerine son konutu. Musk bugün gittiğini, Twitter’ın yeni CEO’sunun 6 hafta içinde göreve sahiplerini duyurmuş, ancak adını vermemişti.

Exit mobile version