Uydu bağlantılı ilk telefon Motorola Defy 2 fiyatı ve özellikleri

Motorola, Lenovo tarafından işletilen bir mobil telefon markasıdır ve yeni bir dayanıklı akıllı telefon olan Motorola Defy 2’yi piyasaya sürdü. Defy 2, IP68 ve IP69K sertifikalı, toz, kir, su ve kuma dayanıklılığına sahiptir ve zorlu ortamlarda dayanma konusunda MIL-STD810H testlerini geçmiştir. Ayrıca, düşmelere ve çelik levhalarda tekrar tekrar düşmelere karşı dayanıklı tasarlandı.

Motorola Defy 2, Android işletim sistemi kullanılan ilk dayanıklı akıllı telefon modelidir ve uydu bağlantısı özelliğine sahiptir. Motorola ve Bullitt Group, yerleşik iki yönlü uydu mesajlaşma özelliğine sahip modelde birlikte çalıştılar. Ayrıca, cihaz, SOS özelliğine de sahiptir ve zorlu ortamlarda kullanılması gereken durumlarda yardım isteme için kullanılabilir. Apple tarafından iOS için uydu bağlantısı özelliği sunulmaya başlandı ve Android tarafında bu özelliğe sahip ilk model Motorola Defy 2 oldu.

Defy 2 aynı zamanda Bullitt’in Hijyen+ teknolojisine sahiptir ve sabun ve su veya alkollü mendillerle temizlenebilir ve dezenfekte edilebilir. Defy 2, 120Hz yenileme hızına sahip 6.6 inç FHD+ ekran, 8 MP ön lens, 50 MP ana sensör, 8 MP ultra geniş açılı lens ve 2 MP makro ünitesinden oluşan üçlü arka kamera kurulumuna sahiptir. Defy 2, MediaTek Dimensity 930 sekiz çekirdekli işlemci, 6 GB RAM ve 128 GB yerleşik depolama ile donatılmıştır.

Uydu bağlantılı ilk telefon Motorola Defy 2 fiyatı ve özellikleri

Cihaz, 15W kablolu şarj ve Qi-kablosuz şarj destekli 5000mAh pil ile çalışır. Android 12 işletim sistemi ile çalışan Defy 2, 599 dolar fiyatlandırılmıştır ve 2. çeyrekte Kuzey Amerika, Latin Amerika ve Kanada’daki belirli operatörlerde satışa çıkacaktır. Defy Satellite Link ise 99 dolar fiyatıyla satın alınabilecektir.

Motorola Defy 2 özellikleri ve fiyatı

Motorola, Lenovo tarafından işletilen ve sektörde uzun yıllardır tanınan bir mobil telefon markasıdır. Bu marka, yeni bir dayanıklı akıllı telefon olan Motorola Defy 2’yi piyasaya sürdü. Defy 2, zorlu ortamlar için tasarlandı ve IP68 ve IP69K sertifikalarına sahiptir. Bu, cihazın toz, kir, su ve kuma dayanıklılığını garanti eder. Ayrıca, cihaz, MIL-STD810H testlerini geçmiştir ve düşme ve çelik levhalarda tekrar tekrar düşmelere karşı dayanıklı tasarlandı.

Defy 2, Bullitt’in Hijyen+ teknolojisi ile donatıldı ve sabun ve su veya alkollü mendillerle temizlenebilir ve dezenfekte edilebilir. Cihaz, 120Hz yenileme hızına sahip 6.6 inç FHD+ ekran, 8 MP ön lens, 50 MP ana sensör, 8 MP ultra geniş açılı lens ve 2 MP makro ünitesinden oluşan üçlü arka kamera kurulumuna sahiptir. Defy 2, MediaTek Dimensity 930 sekiz çekirdekli işlemci, 6 GB RAM ve 128 GB yerleşik depolama ile donatılmıştır. Cihaz, 15W kablolu şarj ve Qi-kablosuz şarj destekli 5000mAh pil ile çalışır.

Motorola Defy 2, Android 12 işletim sistemi ile çalışır ve 599 dolar fiyatı ile piyasaya sunulmuştur. Ayrıca, cihaz, 12 aylık SOS Assist dahil birçok özelliğe sahiptir. Defy 2, 2. çeyrekte Kuzey Amerika, Latin Amerika ve Kanada’daki belirli operatörlerde satışa çıkacaktır. Defy Satellite Link ise 99 dolar fiyatıyla Nisan ayından itibaren satın alınabilecektir.

Motorola, müşterilerine en iyi teknolojik ürünler sunmayı hedefler ve Defy 2, bu hedefe ulaşmak için yapılan bir adımdır. Dayanıklı ve çok yönlü olan bu cihaz, zorlu ortamlarda bile çalışması gereken müşteriler için mükemmel bir seçenektir.

Exit mobile version