Van’da TOGG heyecanı: Şarj istasyonları kuruldu

Van'da TOGG heyecanı: Şarj istasyonları kuruldu

Van’ın merkez ilçelerinde birçok kurulum kurulumu tamamlanan yerli ve milli otomobil TOGG’un şarj ünitesi hizmet vermek için gün sayıyor.
Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) marka araçları için üretilen Trugo Elektrikli Şarj Üniteleri, Van’ın İpek Yolu ve Hacıbekir caddelerindeki yerlerini aldı. Yüksek voltajlı şarj cihazlarının kurulumları tamamlanırken TOGG’un kentte çalıştırmayla birlikte üniteler de hizmet vermeye başlayacak.

“Aracımızı dört gözle bekliyoruz”
İHA muhabirine konuşan İstasyon Müdürü Zeki İleri, başarılı bir elektrikli otomobil deneyiminin sunulabilmesi için en önemli ayrıntılardan yaygın olarak yaygın bir şarj istasyonu olduğunu belirtti. Şu ana kadar TOGG markalı ulaşım istasyonuna gelmediğini ifade eden İleri, “Bizler Shell olarak tüm hazırlıklarımızı yaptık. Türkiye’mizin aracı da gelirse bize düşen görevi yapmaya hazırız. Denetimler TOGG gibi elektrikli cihazlardan gayet memnunuz. Aracımızı burada dört gözle karşılamak. Hatta kendi kendimize de sipariş verdik, sıranın bize gelmesini bekliyoruz. Dünyada da elektrikli araçların birleştirilmesi var. Bizler de bu yüzden önlemimizi aldık” dedi.

Exit mobile version