Warzone 2 Şimdi Yayında: İşte Yenilikler

Warzone 2, battle royale'in yükleme sisteminde bazı büyük değişiklikler yapıyor. İşte en iyi silahlarınızı ve teçhizatınızı nasıl elde edeceğiniz hakkında bilgiler.

Warzone 2 Şimdi Yayında: İşte Yenilikler

Artık Warzone 2'deki Satın Alma İstasyonlarından tüm ekipmanınızı satın alamazsınız . Satın Alma İstasyonlarından (artık “Dükkanlar” olarak anılacaktır) satın alabileceğiniz yegane ekipman parçaları birincil silahlardır. Birincil silahlarınızı bir Mağazadan satın almak size 5000$'a (elbette oyun içi) mal olacak.

Bu, herhangi bir Satın Alma İstasyonundan tam teçhizatınızı 10.000$'a satın almanızı sağlayan Warzone'a göre büyük bir değişiklik. İdeal silahlarınızı bir Mağazadan satın alabilmek yine de faydalı olsa da, tercih ettikleri silahlara, eşyalara ve eklentilere erişmek isteyen herkesin başka bir yere bakması gerekecektir.

Warzone 2'de Yük Düşüşlerini Nasıl Bulursunuz?

Ekipman Düşürmeleri, onları bulacak kadar şanslı olan herhangi bir oyuncunun tüm ekipmanlarını içeren özel kutulardır. Warzone 2'de Loadout Drop elde edebileceğiniz çok az yer olmasına rağmen , birçok oyuncu bunları özel, maç ortasında halka açık bir etkinliğin parçası olarak görebilir.

Gayri resmi olarak, düşüş ikinci ve altıncı çemberin kapanışı arasında gerçekleşebilir gibi görünüyor. Düşüş gerçekleştiğinde oyuncular bilgilendirilecek, ancak herkes aynı düşüş için yarışacak. Bu, onu avlama riskinin, ödüllerden hızla ağır basabileceği anlamına gelir. Neyse ki, düşüşü güvence altına alan herhangi bir ekip ona anında erişebilir.

Warzone 2'de Bir Kale Nasıl Bulunur ve Temizlenir?

Kaleler, Warzone 2 haritasında yapay zeka tarafından kontrol edilen ve değerli Loadout Drop'ları içeren kalelerdir. Ekipman Bırakmayı güvence altına almak için Kaleyi temizlemeniz gerekir.

İlk daire kapanır kapanmaz Warzone 2 haritasında Üç Kale belirecek . Söyleyebileceğim kadarıyla, bu Kalelere o zamandan önce erişmenin bir yolu yok. Ancak, birisinin söz konusu kısıtlamayı aşmanın bir yolunu bulması her zaman mümkündür.

Yukarıda belirtildiği gibi, bu Kaleler, tespit edilir edilmez sizi öldürmeye çalışacak olan AI düşmanları tarafından korunmaktadır. Gerçekçi olsa da, en büyük rakibiniz Kale ödülleri için savaşan diğer takımlar olacak. Her halükarda, bir Kaleye saldıran herhangi biri aslında genellikle yapının merkezine yakın bir yerde bulunan bir bomba arıyordur. O bombayı etkisiz hale getirin ve Ekipmanınıza erişimin yanı sıra bir Kara Sitenin anahtarına sahip olacaksınız.Stronghold Loadout Drop'ların bir manga ile sınırlı olmadığını lütfen unutmayın. Bir birlik sizi bir Kale Ekipmanı Bırakma konusunda yenerse, yine de o Kaleye saldırabilir, bombayı etkisiz hale getirebilir ve bir Ekipman Bırakma alabilirsiniz. Ancak, yalnızca bir Kaleyi temizleyen ilk manga Kara Site anahtarını kazanacaktır.

Warzone 2'de Siyah Siteleri Nasıl Bulursunuz?

Bir Kaleden Kara Site anahtarı aldıktan sonra, oyun içi Warzone 2 haritanızı açtığınızdan emin olun. Üzerinde bir yerde bir “kafatası” simgesi görmelisiniz. Bu simge, Siyah Sitenin konumunu işaretler.

Kara Siteler temelde Kalelerin daha zor versiyonlarıdır. Bir “Juggernaut” patronunun yanı sıra daha da fazla AI düşmanı içerirler. Ancak maç sırasında bir tanesini temizlemeyi başarırsanız, kalıcı bir Silah Planının yanı sıra bir dizi geçici Efsanevi öğenin kilidini açacaksınız. Ayrıca, Kara Bölge'nin içinde bulunduğu daire çökene kadar Kara Bölge'nin etrafındaki alanı tarayacak özel bir İHA'ya erişim elde edeceksiniz.

Bir Warzone 2 maçı sırasında bir Kara Bölgeyi (veya bu konuda Kaleleri) temizlemeniz gerekmese de, makul ölçüde mümkün olduğunda bunu yapmaya muhtemelen değer. Ödüller etkileyici ve Kara Siteler, son direnişinizi yapmak için kesinlikle en güvenli yerleri sunuyor.

Exit mobile version