Workup Gaming Girişimcilik Programı başlıyor

Workup Gaming Girişimcilik Programı başlıyor

Türkiye İş Bankası’nın, oyun dikeyindeki startupların ölçeklenmesine, hızlanmasına, yatırıma açılmasıne ve görünürlüğüne katkı sağlayacak yeni programı için başvurular açıldı.
Ana destekçisi olduğu Workup Girişimcilik Programı ile 2017 yılında bu yana farklı dikeylerde faaliyet gösteren startupları kullanan Türkiye İş Bankası, oyun dikeyindeki yeni yol, eğitim amaçlı oyun üreten stüdyoları ve startupları bekliyor.
İş Bankası’nın Workup markası ile sağladığı Workup Gaming Girişimcilik Programı, Türkiye Bilişim Vakfı, Boğaziçi Ventures, Joy Game ve Dojo Talent partnerliğinde kuruldu. Program, oyun yapılarında gerçekleştirmenin yeni unicorn girişimlerini Keşfetmeyi ve deneyerek oynanan oyunları ile gelecekteki gelirlerinin elde edilmesini hızlandırmayı ve yaygınlaştırmayı amaçlıyor.
6 aylık programda oyun geliştiricilere çok yönlü destek
Oyun alanında faaliyet gösteren startupların ve oyun stüdyolarının eğitim amaçlı ürettikleri veya program süresi üretecekleri oyunların geliştirileceği ve ölçeklendirileceği program, 6 ay sonra gelecek.
Yalnızca birikime destek olmayacak program, ekosistemin en önemli özelliklerini bir araya getirmeye yönelik bir eğitim oyunları toplu oluşturmayı da amaçlıyor. Eğitim oyunlarındaki ana eksendeki yerel ve küresel üstünlük sınırlarının üzerine destek verecek programda, alandaki uzman liderler mentorluğu ve eğitim merkezi, teknik altyapı ve uygulama destekleri ile yatırıma erişim imkanı sunuluyor.
Başvuruların 11 Haziran 2023’e kadar devam ettiği programa ilişkin ayrıntılı bilgilere, workupgaming.ist üzerinden ulaşılabiliyor.

Exit mobile version