Xiaomi Pad 6: Yeni Bir Android Tablet

Xiaomi Pad 6: Yeni Bir Android Tablet
Xiaomi, son dönemde teknoloji dünyasında adından sıkça söz ettiriyor. Şirket, özellikle uygun fiyatlı ancak yüksek performanslı ürünleri ile dikkat çekiyor. Xiaomi’nin son ürünü olan Xiaomi Pad 6, Android tablet severlerin ilgisini çekebilecek bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Bu yazımızda Xiaomi Pad 6’nın özelliklerine yakından bakacağız.

Tasarım

Xiaomi Pad 6, oldukça şık bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. Arkasında büyük bir kamera modülü yer alan tablet, bu modülde iki farklı kamerayı bir araya getiriyor. Buradaki ana kamerada 50 megapiksel çözünürlük sunuluyor. Üç farklı renk seçeneği bulunan tablet, bir dokunmatik yüzeye sahip klavye ve kalem ile beraber satın alınabiliyor. Bu özellikleri ile Pad 6, kullanıcılarına oldukça pratik bir kullanım sunuyor.

Performans

Xiaomi Pad 6, Snapdragon 870 işlemci gücü ile çalışıyor. 11 inç boyutundaki 2.8K 144 Hz LCD ekranı ile yüksek bir akıcılık vadediyor. Dört farklı hoparlör üzerine kurulan Dolby Vision/Atmos ile HDR 10 destekli Pad 6 ailesi, yatay konumlandırılmış 8 megapiksel ve 20 megapiksel selfie kameraları taşıyor. Pad 6’ın 33W şarj destekli 8.840 mAh pil performansı ise oldukça başarılı.

Pad 6 Pro

Xiaomi Pad 6’ya ek olarak, şirket Pad 6 Pro modelini de tanıttı. Pad 6 Pro, Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi ile çalışıyor ve 67W şarj destekli 8.600 mAh pile sahip. Ayrıca Pad 6 Pro, Pad 6’dan farklı olarak 90 Hz yenileme hızına sahip bir ekran ile geliyor.

Xiaomi Pad 6 ve Pad 6 Pro, oldukça başarılı bir tablet serisi olarak karşımıza çıkıyor. Hem şık tasarımları hem de yüksek performansları ile dikkat çeken bu tabletler, Android tablet kullanıcıları için oldukça ideal bir seçim olabilir. Farklı renk seçenekleri, klavye ve kalem gibi pratik özellikleri ile Xiaomi Pad 6 ailesi, uygun fiyatları ile de dikkat çekiyor.

Exit mobile version