24 saatte 2 feci trafik kazası! Mardin’de katliam gibi korkunç kazanın görüntüleri boğazları düğümledi

Mardin Derik ilçesinde bu akşam saatlerinde yaşanan katliam gibi TIR kazası görüntüleri izleyenlerin boğazlarını düğümledi. İlk belirlemelere göre Mardin'deki kazada 10 ölü, 10'larca yaralı olduğu bildirildi.

24 saatte 2 feci trafik kazası! Mardin'de katliam gibi korkunç kazanın görüntüleri boğazları düğümledi

24 saatte Türkiye'nin iki değişik ilinde yaşanan kazada onlarca vatandaş yaşamını yitirdi. Türkiye güne Gaziantep Nizip'te yaşanan tarfik kazasıyla başlarken, akşam saatlerinde bu kez Mardin'den korkutan görüntülerle facia haberi geldi. 16 kişi yaşamını yitirirken,  8'i ağır olmak üzere, 29 kişi yaralandı.

20 Ağustos Cumartesi tarihinde son 24 saatte meydana gelen trafik kazaları onlarca canı yaşamdan kopardı. Son kazanın adresi ise Mardin iline bağlı Derik ilçesi oldu. Korkunç görüntüler sosyal medyada izleyenlerin boğazını düğümledi.

MARDİN'DE CAN PAZARI: ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR

Mardin'de freni patlayan tır iki araca çarpıp takla attı, daha sonra kalabalığın arasına daldı. Çok sayıda yaralının olduğu kazada ortalık savaş alanına döndü. Yaşanan katliam gibi trafik kazasında Bakan Koca'nın son verdiği rakamlara göre 16 vatandaş yaşamını yitirdi, 8'i ağır olmak üzere toplam 29 kişi ise kazada yaralandığı gelen bilgiler arasında.

Bakan Koca sosyal medya twitter hesabından son gelişmeleri paylaştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “İkinci bir trafik kazası haberiyle daha sarsıldık. Mardin’in Derik ilçesi üç yol mevkiinde freni patlayan tırın kalabalığın arasına girmesi sonucu meydana gelen kazada 16 kişi hayatını kaybetti, 8’i ağır olmak üzere 29 kişi yaralandı.

Kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor; yaralılara acil şifalar temenni ediyorum. Yaralıların tedavisi için tüm imkânlar seferber edildi. Dileğimiz, Gaziantep ve Mardin’deki trafik kazaları sebebiyle yeni acı yaşamamak. Milletçe üzgünüz.” ifadelerini kullandı.

GÜNÜN İLK KAZA HABERİ GAZİANTEP İLİNDEN GELMİŞTİ

Gaziantep Nizip otoyolunda korkunç kaza! Zincirleme trafik kazasında 15 kişi yaşamını yitirdi, 22 yaralı var!

[ilgili-haber=104]

Exit mobile version