Ağrı Tutak’ta korkunç trafik kaza! Akaryakıt tankeri kaza sonrası alev alev yandı

Ağrı'da feci trafik kazasının ayrıntıları gelmeye başladı. Akaryakıt yüklü tankerin karıştığı kaza sonrasında ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Ağrı Tutak'ta korkunç trafik kaza! Akaryakıt tankeri kaza sonrası alev alev yandı

Günün son dakika trafik kazası haberi Tutak'tan geldi. Kaza yerinde ölü ve yaralıların olduğu gelen bilgiler arasında. Gelen ilk bilgilere göre kazada 7 kişinin yaşamını yitirdiği, 11 kişinin ise yaralandığı kaydedildi.

Arı iline bağlı Tutak ilçesinde meydana gelen feci trafik kazası sonucu büyük korku yaşandı. Bir yolcu otobüsü iel akaryakıt yüklü bir tankerin karıştığı kazada çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Konuyla ilgili edinilen son dakika bilgiye göre, bir tankerin kaza sonrtasında devrilmesi sonucu meydana gelen kazaya yolcu otobüsünün karışması sonucu korkunç görüntüler haber merkezine ulaşmaya başladı. Tankerin devrilmesi ve alev alması sonucunda olay yerinde yükselen alevlerin söndürülmesi çalışlmaları devam ederken, yaralıların kurtarılması için büyük çalışma yürütülüyor. Kazaya müdahale etmek isteyenler alevler nedeniyle büyük zorluk yaşadığı bildirildi.

Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yaralılar ambulansla Tutak Devlet Hastanesine götürüldüğü kaydedildi.

Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

Exit mobile version