Deniz Köken, Dereli Kümbet Kültür ve Sanat Festivali’nde horon tepti

30. Dereli Kümbet Kültür ve Sanat Festivali kapsamında İstanbul Eyüpsultan belediye Başkanı Deniz Köken, müziğin ritmine ayak uydurarak horon oynadı.

Deniz Köken, Dereli Kümbet Kültür ve Sanat Festivali'nde horon tepti

Giresun ilinde her yıl düzenlenen Dereli Kümbet Kültür ve Sanat Festivali büyük coşkuyla başladı. Binlerce Giresunlu festival alanında horon tepti, gün boyu etkinler düzenlendi. 

Düzenlendiği her sene büyük ses getiren, Uluslararası üne sahip Giresun iline bağlı Dereli Kümbet Festivali bu yıl 30'uncu defa düzenlendi.  Dereli'de Aymaç mevkisinde, yaylada düzenlenen festivale İstanbul başta olmak üzere çok sayıda ilden vatandaş katılımda bulundu. Yöre halkının büyük ilgi gösterdiği etkinlikte katılımcılar, horon ile Giresun karşılaması oynadı, doyasıya eğlencenin tadını çıkardılar.

EYÜPSULTAN BELEDİYE BAŞKANI FESTİVALE KATILDI

İstanbul Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Giresun'da düzenlenen 30. Uluslararası Dereli Kümbet Kültür ve Sanat Festivali’ne katıldı. Hemşehrileri ile bir araya gelen Köken, festivalde etkinlere katılararak horon eşliğinde oynadı.  Horonun ritmine ayak uyduran Köken, eğlenceli dakikaları sosyal medya Instagram hesabından paylaştı. Kökenin paylaşımı büyük beğeni topladı. 

Exit mobile version