Gaziantep Nizip otoyolunda korkunç kaza! Zincirleme trafik kazasında 15 kişi yaşamını yitirdi, 22 yaralı var!

Günün sıcak gelişmesi Gaziantep Nizip yolunda geldi. Korkunç trafik kazasında gelen ilk bilgilere göre 15 kişi yaşamını yitirdi. 2 İHA çalışanı gazetecinin yaşamını yitirdiği son dakika Gaziantep Nizip'teki kazanın ayrıntıları.

Gaziantep Nizip otoyolunda korkunç kaza! Zincirleme trafik kazasında 15 kişi yaşamını yitirdi, 22 yaralı var!

Gaziantep Nizip karayolunda korkunç kaza nedeniyle 15 vatandaş yaşamını yitirdiği gelen son dakika haberleri arasında. Korkunç trafik kazasına dair sıcak görüntüler ve ayrıntılar gelmeye başladı. Yaralı ve ağır yaralıların yer aldığı 22 kişi ise çeşitli hastanelere kaldırılmaya başlandı. 

Gaziantep Nizip otoyolu üzerinde meydana gelen zincirleme trafik kazası meydana gelmesi üzere çok sayıda vatandaşın yaşamını yitirdiği, çok sayıda yaralının olduğu ifade edildi. Nizip karayolu üzerinde bir aracın şarampole yuvarlandığı, İHA ekinine ait olduğu iddia edilen canlı yayın aracı, ambulans hemen olay yerine gidiyor ve başka bir otobüsün arkadan hızla bu ekiplere çarptığı ifade ediliyor. Yaşanan zincirleme kazada ilk belirlemelere göre 15 kişi yaşamını yitirdiği, çok sayıda kişinin yaralı ve ağır yaralı olduğu bildirildi. 

Yaşamını yitirenler arasında olayı haber yapmak için önce giden ve sonradan arkadan gelen aracın çarpmasıyla yaşanan kazada 2 İHA muhabirin de bulunduğu bildirildi. Başka bir göreve giderken kazayı görüp, yaralılara yardım eden İhlas Haber Ajansı çalışanı Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver de hayatını kaybetti.

Yaşanan zincirleme kaza sonrasında olay yerine çok sayıda kurtarma ekibi ve ambulansların sevk edildiği bildirildi. Feci kazada yaralananlardan bazılarının ağır yaralı olduğu kaydedildi.

GAZİANTEP VALİSİ'NDEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Gaziantep Valisi Davut Gül: “(Nizip'teki kaza) İlk belirlemelere göre 15 vefat eden vatandaşımız var, aralarında 3 itfaiye personeli, 2 sağlık personeli, 2 gazeteci var.”

Gaziantep Valiliği'nden Flaş Duyuru!

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Nizip bölümünde meydana gelen kazada, yakınlarına ulaşamayan ve bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, SAKOM’u arayarak bilgi alabilirler.

SAKOM İletişim Numarası : 0506 801 81 81

Exit mobile version