Gaziantep’te ünlü kahve zinciri şubesinde kavga! Müşteriler birbirine girdi, sandalyeler havalarda uçuştu

Türkiye'de neredeyse her köşe başında yer alan Dünyaca ünlü kahve zinciri markasının Gaziantep ilinde bulunan şubesinde kavga çıktı. Sandalyeler havalarda uçuştu...

Gaziantep'te ünlü kahve zinciri şubesinde kavga! Müşteriler birbirine girdi, sandalyeler havalarda uçuştu

Türkiye genelinde faaliyet gösteren dünyaca ünlü kahve zincirinin Gaziantep ili Şehitkamil ilçesinde bulunan şubesinde yaşanan kavga kameralara yansıdı.

Gaziantep'te bulunan bir Starbucks şubesinde müşteriler birbirine girdi.

Hemen her gün özellikle genç kesmin ziyeret ettiği ve Türkiye genelinde neredeyse her köşe başında açmaya devam edenünlü kave zinciri markasında yaşanan kavga sosyal medya gündeminde.

Gaziantep ili Şehitkamil ilçesi İbrahimli Mahallesi'nde bulunan dünyaca ünlü kahve zinciri markasının işlettiği kafede iki grup arasında henüz nedeni bilinmeyen kavga çıktı. Sözlü sataşmayla başladığı iddia edilen kavga bir anda tekme tokatlı, sandalyelerin fırlatıldığı bir kavgaya dönüştü. yaklaşık 8 kişiden fazla olan iki ayrı grupun kavgasında, zincir kahve markasının içerisinde ellerine geçirdikleri her maddeyi birbirlerine fırlattıkları görüntüler sosyal medya üzerinde ilk sırada tartışılıyor.

 Kavganın ne kadar sürdüğü, yaralanan olup olmadığı konusunda net bir bilgi bulunmazken, çalışanların hızla polise ihbar ettiği kavganın ise dakikalarca sürdüğü kaydedildi.

Kavga esnasında çok sayıda müşterinin kaçıştığı gözlemlenirken, rahat tavırlarıyla hiç bir şey olmuyormuş gibi kavgayı izleyen bir kişi ise dikkat çekti. Çalışanlar neye uğradığını şaşırırken, vatandaşlara sakin olma çağrısı ve mekanı boşaltmaları istendi.

Exit mobile version