İzmir Buca ve Karabağlar’da yağmur, Tunç Soyer’in çözdük denilen yolları bu hale getirdi

CHP'kli İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in çözdük dediği altyapı sorunu bugün Buca ve Karabağlar'da yaşanan yağışlarda bir kez daha testi geçemedi.

İzmir Buca ve Karabağlar'da yağmur, Tunç Soyer'in çözdük denilen yolları bu hale getirdi

CHP'li Tunç Soyer'in yıllardır çile haline gelen İzmir'in güzel sokaklarında bugün son durum. Son günlerde yağışların neden olduğu görüntüler, algı yönetimi ile tabelalara yazılan “Taşkın Sorununu Çözdük” yazılarını yalanlıyor. Bugün yaşanan yağışlarda İzmir'den gelen görüntüler durumun vehametini gözler önüne serdi.

İzmirli tarafından sevilen, her seçimde farklı kazanılan İzmir'de CHP'li Büyükşehir'in yaptık dediği yerlerde son durum vataandaşı isyan ettirdi. Araçların sular altında kaldığı, meteoroloji tarafından yapılan tüm uyarılara rağmen pek çok noktada benzer görüntülerin yaşanmasına engel olunamadı.

Milyonların yaşadığı İzmir'de altyapı sorunu vatandaş tarafından bir kez daha sorgulanmaya başladı. Buca ve Karabağlar ilçelerinde cadde ve sokaklar suyla doldu, bazı ev ve iş yerlerini su bastığı bildirildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in “Söz verdik, yaptık. Sel ve taşkınlara son” afişleri astığı İzmir'in Karabağlar ve Buca ilçelerinde etkili olan sağanak yağış, hayatı felç etti. Şiddetli yağışın ardından pek çok ev ve iş yerini su basarken araçlar, cadde ve sokakların göle dönmesi nedeniyle ilerleyememesi görüntülere böyle yansıdı. 

Sosyal medya üzerinden paylaşılan görüntülerde ise durumun ne kadar vahim olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Exit mobile version