Kahramanmaraş’ta deprem mi oldu? Maraş’ta sabah saatlerinde korkutan deprem…

Kahramanmaraş merkezli yaşanan son dakika deprem haberi korku ve paniğe neden oldu. Maraş'ta yaşanan deprem vatandaşı uykuda yakaladı.

Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? Maraş'ta sabah saatlerinde korkutan deprem...

Günün son dakika deprem haberi Kahramanmaraş ilinden geldi. K.Maraş'ta sabah saatlerinde Richter ölçeğine göre 4.2 ölçülen bir deprem kaydedildi. Depreme uykuda yakalanan Kahramanmaraşlılar, son dakika deprem ile alakalı verileri merak ediyor. Bu sabah meydana gelen K.Maraş depremine ilişkin son veriler ve ayrıntılar belli oldu.

13 Ağustos tarihli son depremler

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) tarafından açıklanan son dakika deprem verilerine göre bugün sabah 06:50'de merkez üssü Kahramanmaraş Dulkadiroğlu olan 4.2 büyüklüğünde deprem olduğu bildirildi. 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi sabah saatlerinde saat 06:50 sıralarında merkez üssü Kahramanmaraş Kocalar olarak açıkladığı 4.3 büyüklüğünde bir deprem kaydedildiğini bildirdi. Deprem yerin yaklaşık 5 kilometre derinlerde yaşandığı ifade edildi.

Yaşanan depremin Kahramanmaraş çevre bölgelerinde hissedildiği, deprem sırasında kısa süreli korku ve panik yaşandığı gelen haberler arasında. 

2022.08.13 06:50:44  37.4430   36.9855        5.0      -.-  4.3  4.3   KOCALAR-(KAHRAMANMARAS) 

Exit mobile version