Kütahya İnköy TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları

Kütahya İnköy TOKİ toplu konut projesinde 466 adet 2+1 ve 3+1 daire için bugün kura çekilişi sonuçları belirlendi. Kütahya İnköy 2+1 kura sonuçları ile 3+1 kura sonuçları isim sorgulama ekranı açıldı.

Kütahya İnköy TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları

TOKİ Kütahya Merkez İnköy toplu konut projesinde satış başvuruları tamamlanan toplamda 466 adet konutun rekor başvuru ile vatandaşların büyük ilgi gösterdiği bildirildi. Projede yer alan 466 eve toplamda 1222 üzernde bir başvuru yapıldığı açıklandı. Kütahya TOKİ konut projesi kapsamında  yer alan evler için bugün, hak sahibi belirleme kura çekilişi yapıldı. Büyük heyecanla canlı yayın üzerinden sosyal medya TOKİ hesaplarından kura çekilişi heyecanla takip edildi. 

TOKİ Kütahya Merkez İnköy toplu konut projesi ile başvuruları alınan 2+1 ve 3+1 evler için hak sahipliği konut belirleme kura çekilişi gerçekleştirildi. Batman Kütahya İnköy hak sahipliği kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ, Eylü ayında 891 ili kapsayacak konut satışı için çalışırken, başvuruları alınan Kütahya projesinde bugün kura çekilişi yapıldı.

Yatay Mimariyle Yükselen Türkiye kapsamında TOKİ Kütahya Merkez İnköy toplu konut projesi kapsamında hak sahipliği belirleme kura çekilişi bugün Noter huzurunda tamamlanırken, evlerin yeni sahipleri belirlenmiş oldu.

49 adet 2+1 konut için 417 başvuru, 25 adet 3+1 konut için ise 805 başvuru bulunan TOKİ Kütahya Merkez İnköy konut projesinde kura çekilişi ile hak sahipleri belirlenmiş oldu. 

TOKİ Kütahya İnköy 2+1 kura sonuçları, TOKİ Kütahya İnköy 3+1 kura sonuçları isim sorgulama işlemini altta verilen bağlantıdan canlı yayını tekrar inceleyebilir, kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranını idarenin resmi internet sitesinden girip öğrenebilirsiniz.

Exit mobile version