Mardin TOKİ kura sonuçları açıklandı! TOKİ Mardin kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı açıldı

Mardin TOKİ kura çekilişi sonuçları belli oldu. Noter huzurunda gerçekleşen kura çekiminde 250 bin sosyal konut için hak sahipleri belirlendi. Peki TOKİ Mardin konut kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı açıldı mı?

Mardin TOKİ kura sonuçları açıklandı! TOKİ Mardin kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı açıldı

Mardin TOKİ konut projeleri için büyük gün bugündü. TOKİ Mardin'de kuralar çekildi. Vatandaşın yoğun ilgisi olan Mardin TOKİ konutları için başvurular arasında kura çekilişi bugün saat 11:00'da başladı. Ev sahibi olmaya hak kazananlar Mardin'de iki ilçe için belirlenmiş oldu. Kuraya katılanlar TOKİ Mardin kura sonuçları isim sorgulama ekranına nasıl ulaşabilir merak ediyor. İşte TOKİ Mardin kura sonuçları sorgulama ekranı linki.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 250 bin sosyal konut kampanyası çerçevesinde vatandaşı uygun şart ve koşullarda, kira ödercesine ev sahibi yapmak için satışa sunduğu evlerin kura çekilişleri hızla sürüyor. Bu kapsamda bu sabah TOKİ Mardin konut projeleri için kura heyecanı yaşandı. Mardin TOKİ konutlarında hayata geçirilecek 1950 adet konutun hak sahipleri kura çekilişi saat 11:00'da başladı. 

Mardin TOKİ konutları için 1002 engelli vatandaş, emekli 777,  genç 4437, diğer kategoride ise 5069 vatandaş olmak üzere toplamda 11 bin 285 vatandaş ev sahibi olmak için başvurusu kabul edildi ve kura çekilişine katılmaya hak kazanmış oldu.

Mardin TOKİ konut projesi kapsamında Artuklu ilçesinde 1600 konut ve Midyat ilçesinde ise 354 adet konut hayata geçiriliyor. Bu konutlar için başvuru yapanlar arasında kura çekilişi işlemi yapılıyor.

TOKİ MARDİN KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ Mardin ilinde Midyat ve Artuklu ilçeleri için düzenlenen kura sonuçları, kura çekimi sonrası Noter kontrolü ile birlikte toki.gov.tr veb sitesine yüklenerek, isim sorgulaması yapılabilecek. Kura sorgulama ekranı açık ve sorgulama yapılabilmektedir. Aynı şekilde e-devlet üzerinden TOKİ kurasında isminizin çıkıp çıkmadığını kontrol edebilirsiniz. Bir başka öğrenme yolu ise TOKİ tarafından yollanan SMS yöntemi olmaktadır.

TOKİ MARDİN KURA SONUÇLARI İSİM SORGULAMA EKRANI

TOKİ İletişim Bilgileri

TOKİ iletişim bilgilerini görmek için bu sayfamızdaki detayları inceleyebilirsiniz.

Mardin TOKİ kura çekilişini tekrarını hemen altta verdiğimiz videodan, isim isim tek tek izleyebilirsiniz.

TOKİ Mardin Artuklu kura sonuçları ile TOKİ Mardin Midyat kura sonuçları için çekiliş sürmektedir. Mardin TOKİ kura sonuçları toki.gov.tr internet sitesinden isim sorgulama ekranı üzerinden adınız ve soyadınız ile sorgulama yapabilirsiniz.

Exit mobile version