OSKİ, Ünye’de 162 bin 120 metre içme suyu hattı sil baştan yeniledi

Ordu iline bağlı Ünye ilçesinde, OSKİ tarafından toplamda 162 bin 120 metre içme suyu hattı sil baştan yenilenerek vatandaşa yeniden su vermeye başlandı.

OSKİ, Ünye'de 162 bin 120 metre içme suyu hattı sil baştan yeniledi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasından sonra ilçelerde yapılan altyapı yatırımları hız kazandı. Başkan Hilmi Güler’in talimatları ile ilçelerde başlayan çalışmalarda Ünye ilçesinde 162 bin 120 metre içme suyu hattı sil baştan yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Aynı şekilde Çaybaşı ilçesinde kullanım ömrünü doldurmuş ve sık arızalanan hatları modern hale getiren OSKİ, 33 bin 180 metrelik içme suyu hattını yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu.

19 ilçede yatırım çalışmalarının devam ettiğini belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, ilçelerde sürdürülen alt ve üstyapı yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

Genel Müdür Us, “Bu kapsamda Başkanımız Hilmi Güler’in verdiği talimat doğrultusunda Ünye ilçesi Tekkiraz mahallesi ile Çaybaşı ilçelerine içme suyu sağlayan hatta başlattığımız çalışmalarda son aşamaya geldik. Şu ana kadar 2 bin 820 metrelik bölümü tamamladık. Bu çalışma haricinde diğer çalışmaların da tamamlanması ile hattı vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız” dedi.

Exit mobile version