TOKİ Sakarya kura tarihler ve başvuru sonuçları belli oldu mu?

Sakarya TOKİ kura çekilişi tarihleri ile kuraya katılacakların isim listesi belli oldu mu? TOKİ Sakarya başvuru sonuçları listesi açıklandı.

TOKİ Sakarya kura tarihler ve başvuru sonuçları belli oldu mu?

Sakarya TOKİ konutlarına başvuru yapanları ilgilendiren önemli gelişmeyi idare duyurdu. Uzun süredir Sakarya için beklenen kura tarihleri konusunda merakla bekleyen başvuru yapanlar için beklenen kritik haber paylaşıldı. Peki TOKİ Sakarya konut projeleri için beklenen kura çekilişi tarihleri açıklandı mı? Başvurusu kabul edilen Sakarya TOKİ başvuru sonuçları isim listelerini paylaşan idare, kura tarihlerini henüz açıklamadı!

Türkiye'nin tamamında 81 ili kapsayan sosyal konut kampanyası için meraklı bekleyiş kura tarihlerinin belirlenmesi için bekleniyor. Kura heyecanı bazı illerde yaşandı, bazılarında ise kura takvimi açıklanmadı. Ancak haftanın 7 günü boyunca kura çekimi sürüyor. TOKİ Sakarya için kura tarihleri henüz duyurulmadı. Nedeni ise etaplar halinde parça parça kura takvimlerinin açıklanması oldu. Kura yoğunluğu ve programın kuranın çekileceği illere dağılımı ile etaplar halinde tarihler açıklanıyor. Sakarya TOKİ kura çekilişleri için merakla beklenen kura tarihlerinin Aralık ayının sonuna kadar açıklanması bekleniyor.

KURA TARİHİ AÇIKLAMASI VE BAŞVURU LİSTELERİNİ GÖRMEK İÇİN BAKINIZ

TOKİ tarafından sakarya'da hayata geçirilecek sosyal konutlar için kura çekilişi öncesi başvuru listeleri yayımlandı. TOKİ'ye uygun şart ve koşullarda Sakarya'dan ev sahibi olmak için başvurusunu tamamlayanları yakından ilgilendiren listeler duyuruldu.

Sakarya Merkez ilçe başta olmak üzere Hendek, Arifiye, Kocaali ve Taraklı ilçelerinde yer alan evlerin başvuru sonuçları belli oldu.  Hemen alt bölümde, ilçe ve semtler dahil 5 ilçede inşa edilecek Sakarya konut projelerinde yer alacak evler için başvuru sonuçları isim listelerini toki.gov.tr üzerindeki dosyalardan inceleyebileceksiniz.

Aşağıda bağlantısını verdiğimiz haberde toki.gov.tr üzerinden Sakarya TOKİ konutları için yapılan başvuru sonuçlarını bulabilirsiniz.

TOKİ SAKARYA BAŞVURU LİSTELERİNİ GÖRMEK İÇİN  BAKINIZ

Exit mobile version