TOKİ Yozgat 2+1, 3+1 başvuru sonuçları belli oldu! Kesinleşen Yozgat TOKİ kura tarihleri açıklandı mı?

Yozgat'ta sosyal konutlar için TOKİ'ye başvuru yapanların isim listeleri açıklandı. TOKİ Yozgat kura tarihi kesinlik kazanmazken, başvuru sonuçları belli oldu. TOKİ Yozgat'ta hangi tarihlerde kura çekilişi yapacak?

artvin toki

Yozgat'ta merakla beklenen kura takvimi için geri sayıma geçildi. Yozgat TOKİ konutları için kura takvimi, kura tarihleri açıklandı mı? TOKİ Yozgat konut projesinde hayata geçirilecek evlerin başvuru sonuçları belli oldu mu? 2+1 daire seçenekleri başta olmak üzere, 3+1 konutlar için Yozgat'ta  on binlerce TOKİ başvurusu yapan, kuraya katılmaya hak kazananların isim isim listeleri açıklandı. 

Toplu Konut İdaresi tarafından 250 bin sosyal konut kampanyasında kuralar hafta sonları dahil olmak üzere haftanın 7 gününde devam etmekte. Etaplar halinde sürdürülen TOKİ sosyal konut kuralarında önceden belirlenen iller için kura takvimine uygun olarak kura çekilişleri yapılmakta. Bu hafta ve gelecek haftalar için Yozgat ili için bir kura çekilişi açıklanmadı. En geç Aralık ayı sonuna kadar Yozgat TOKİ konut projeleri için kura çekilişi tarihlerinin belli olması bekleniyor.

YOZGAT İÇİN HAZIRLANAN TÜM LİSTEYİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

TOKİ YOZGAT BAŞVURU SONUÇLARI LİSTESİ AÇIKLANDI

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından başvuru sonuçları listeleri açıklanıyor. Her yeni gün farklı illere dair başvuru sonuçları iism isim listeleri yayımlanıyor. Yozgat Merkez ve diğer ilçelerinde toplamda 12 farklı projede hayata geçirilmesi planlanan evlerin başvuru sonuçları TOKİ tarafından belli oldu. Yozgat TOKİ konut projelerinde 2+1 ve 3+1 tipinde daire seçenekleri için başvuranların listesi yayımlandı. Listede başvurusu kabul edilen, kuraya katılmaya hak kazanan isimler yer alırken, başvurusu kabul edilmeyenler de açıklandı.

Başvuru döneminde Yozgat projelerine başvuru yapanların isimleri belirlenirken, kuraya katılacakların başvuru sonuçlarına dair isim listeleri paylaşıldı. Yozgat Merkez TOKİ konut projesinde yer alan evlerin başvurusu kabul edilen ve edilmeyenlerin isim isim listesi açıklandı. TOKİ Yozgat ilinde inşa edeceği evlerim başvuru sonuçları isim listeleri kabul edilen ve edilmeyenler için resmi olarak toki.gov.tr üzerinden duyurusu yapıldı.

TOKİ Yozgat Merkez ilçe, Yenifakılı 5. Etap, Sorgun Doğankent 2. Etap, Sorgun, Akdağmadeni Oluközü, Oluközü, Boğazyılan, Çekerek, Yenipazar, Saraykent ve Sarıkaya ilçe ve semtlerinde hayata geçirilecek evler için başvuru yapanlar arasından kabul edilenlerin isim listeleri TOKİ tarafından açıklandı ve resmi internet sitesi üzerinde paylaşıldı.  Yozga'ta TOKİ konutları için başvuru yapanlar bu listelere hemen altta verdiğimiz haberimizden hızla erişebilir, isminin başvuru listelerine olup olmadığını kontrol edebilir. 

Aşağıda bağlantısını verdiğimiz haberde toki.gov.tr üzerinden Yozgat TOKİ konutları için yapılan başvuru sonuçlarını bulabilirsiniz.

TOKİ YOZGAT BAŞVURU SONUÇLARINI GÖRMEK İÇİN BAKINIZ

Exit mobile version