Uşak’ta korkunç trafik kazası! Kamyona arkadan çarpan gençler araç için feci şekilde yaşamını yitirdi…

Uşak'ta 2 genç bir kamyona arkadan çarparak yaşanan feci trafik kazasında hayatlarını kaybetti. 18 ve 22 yaşında iki gencin yaşamını yitirdiği Uşak'ta meydana gelen korkunç kazaya dair ayrıntılar gelmeye başladı.

Uşak'ta korkunç trafik kazası! Kamyona arkadan çarpan gençler araç için feci şekilde yaşamını yitirdi...

Günü son dakika trafik kazası haberi Uşak ilinden geldi. 18 ve 22 yaşlarında iki genç geçirdikleri trafik kazasında yaşamlarını yitirdi. Feci kazaya dair ilk bilgiler gelmeye başladı.

Uşak'ta otomobil, aynı istikamette seyreden kamyona arkadan çarptı. Otomobilde sıkışan 18 ve 22 yaşındaki iki kişi hayatını kaybetti, birisi ağır iki kişi ise çeşitli yerlerinden yaralandığı gelen son dakika haberleri arasında.

Korkunç kaza, 23 yaşında olan O.Y. tarafından kullanılan 45 TA 8350 plakalı otomobil, İzmir-Uşak kara yolu Güre köyü yakınlarında aynı istikamette seyreden 45 yaşındaki A.U. tarafından kullanılan 63 F 1548 plakalı kamyona arkadan çarpmasıyla meydana geldi. Yaşanan korkunç kazanın peşinden çevreden geçen araçlar ilk müdahalede bulunmaya çalışırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri otomobilde sıkışan 18 yaşında olan Umut Yeğen ve 22 yaşındaki Ayşe Aktürk'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Otomobildeki ağır yaralanan S.A. (18) ile hafif yaralı sürücü O.Y. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: AA

Exit mobile version